Grave

'We blijven kijken naar onze mogelijkheden'

Open dag ALL4FIT Grave op zondag 16 september

Door Freddy Klooté

GRAVE - Frank Bongers, eigenaar van ALL4FIT aan de Arnoud van Gelderweg 105 in Grave, is een levend reclamebord voor het begrip “enthousiasme”. Ik ontmoet hem op de plaats waar alweer een aanbouw aan zijn sportschool plaats vindt. “Ja, er moet nog een hoop gebeuren, zoals je ziet. Hier komt de nieuwe entree, met een zitje en alles wat daar bij hoort. Daar moeten ze nog door een muurtje om de verbinding met de bestaande ruimtes te maken. De huidige entree wordt bij één van de fitnessruimtes aangebouwd zodat die ook meer mogelijkheden heeft. Frank heeft wel iets met mogelijkheden. “Net zoals onze klanten moeten wij ook in beweging blijven en blijven kijken naar onze mogelijkheden. Het bedrijf dat in 2011 is gestart heeft al wat vernieuwingen achter de rug. In januari 2017 werden nog twee oefenzalen geopend. ALL4FIT is dan ook een in de wijde omgeving bekend begrip. Ook inhoudelijk komen er mogelijkheden bij. De vorig jaar gestarte funboxing loopt als een tierelier: “Vooral vrouwen zijn hierin geïnteresseerd”, lacht Frank.

“Op zondag 16 september van 10 tot 16 uur houden we onze jaarlijkse open dag. Iedereen is welkom om naar onze sportschool te komen kijken. Je mag er alles uitproberen, meedoen aan de demonstratielessen en –activiteiten. Er zijn ook wat competitie-achtige activiteiten waarbij ook prijsjes zijn te winnen. Maar het gaat vooral om kennis te maken met ALL4FIT, in een ongedwongen sfeer, onder het genot van een kopje koffie, een glaasje en een hapje. Gewoon eens kijken wat we allemaal aan te bieden hebben. Inmiddels vermeldt ons lesrooster voor iedere dag een scala aan mogelijkheden”, vertelt Frank. Een vakman van de verbouwing komt binnen met de mededeling dat ze even moeten stoppen met werken omdat anderen aan de straat een andere klus hebben. “Dan drinken jullie gezellig een bakje koffie", zegt Frank.

Bij ALL4FIT werk je in een leuke sfeer, geeft Frank aan. "We zoeken nog een collega voor groepslessen en een aantal uren fitness. We kunnen die hier een opleiding geven. Een ervaren persoon is natuurlijk ook goed. Het is trouwens ook een baan voor iemand die het naast zijn school erbij kan doen. Het is voornamelijk in de avonduren. Iemand die spontaan is en past in ons jong en dynamisch team. Met een flexibele inzet. Zo iemand zoeken we en kunnen we ook verder helpen”, vertelt Frank. “Oja, de Open Dag. Er is dus van alles te beleven. We willen ons laten zien. In deze tijd waarin we op allerlei manieren te horen krijgen dat we meer en beter moeten bewegen spelen we een belangrijke rol. Wie op de Open Dag onder de indruk is en een abonnement neemt, geven we de eerste twee maanden gratis. Wie er nog even over moet nadenken, krijgt een tweede kans op 17 en 24 september tussen 18 en 21 uur. Wie dan een abonnement aanschaft krijgt de eerste maand gratis”.

Mogelijkheden
Frank geeft me een lesrooster. Ik val bijna achterover van verbazing wat je allemaal kunt doen bij ALL4FIT. Daar gaat-ie: Fitness-begeleiding, power-yoga, zumba, pilates, cycle, funboxing, buikspierkwartier, bootcamp, virtual les en HIIT-circuit. En dat op verschillende dagen van de week. Wie zo’n lesrooster ook eens wil bekijken heeft daar op 16 september alle tijd voor. Trouwens, ik denk dat Frank het helemaal niet erg vindt als je gewoon eens binnenstapt voor wat informatie. Hij is een vlot en super enthousiast sportschoolman, met oog voor de medemens. “Ik houd straks zelfs nog plaats over van elk 17 vierkante meter, die ik wil verhuren als kantoor voor bijvoorbeeld mensen in de dienstverlening. Fysiotherapie of massage.. Belangstellenden kunnen de sportschool bellen op 0486-475600.

Na een rondleiding en het afscheid loopt een blij mens richting nieuwe aanbouw. 130 vierkante meters aan nieuwe mogelijkheden erbij.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties