Grave

GVV'57 verliest voor het eerst in hard duel

Door Berry Bonnikhorst van Arenalokaal.nl

GRAVE - Ondanks een zeer koude zondag op 28 oktober werd de wedstrijd in en tegen Elsendorp druk bezocht door de supporters van GVV’57. Zij zagen vanaf het begin een fel Elsendorp. In de vierde minuut werd Lennon Wouterson in kansrijke positie neergehaald, maar de scheids zag hier niets in. De bal werd door Elsendorp op links gespeeld en de linksbuiten werd aan de zijkant in de zestien aangetikt. De toegekende penalty werd benut hoewel keeper Guus Veekens er met de vingertoppen aanzat.

Hierna ontwikkelde zich een harde wedstrijd waarbij GVV'57 het voetbal onmogelijk gemaakt werd door overtredingen van Elsendorp, die op en over het randje gingen maar de kaarten bleven in de zak van de scheids. In de 24e minuut de tweede kans van Elsendorp, maar die werd gekeerd door Guus Veekens. Na een half uur ging de bal na een mooie aanval van GVV’57 net naast. Wat later verdween een mogelijkheid van Grave net over de lat. In de 40e minuut werd de bal na goed doorgaan van Bjorn van der Struis een meter voor de achterlijn teruggelegd en Pepijn van Delden scoorde. De scheids keurde de goal goed maar op advies van de assistent werd hij onbegrijpelijk afgekeurd wegens buitenspel. Net voor rust werd een tweede doelpunt van GVV’57, nu van Lennon Wouterson, ook afgekeurd wegens vermeend buitenspel.

Na rust voetbalde GVV’57 in een tempo hoger. In de 49e minuut werd de inzet van Pepijn van Delden gered door de keeper van Elsendorp. Elsendorp had veel overtredingen nodig om GVV’57 tegen te houden. Na een uur spelen zette Koen Linnebank goed voor op Pepijn van Delden, maar de inzet werd gekeerd door de keeper. Ook een vrije trap van Aldair Rodriques was een prooi voor de keeper. In de 80e minuut werd Lennon Wouterson in het strafschopgebied van achteren neergehaald maar de verwachte strafschop kwam er niet omdat de scheidsrechter gewoon liet doorspelen. De bezoekers kregen in de slotfase nog enkele mogelijkheden maar de verdiende gelijkmaker viel niet, waardoor GVV’57 onverdiend verloor tegen een te hard spelend Elsendorp.

Komende zondag, 4 november, speelt GVV’57 om 14.30 uur thuis tegen SVS.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties