Gassel

VV Gassel pakt periodetitel na winst op GVV'57

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GASSEL - Veel voetbalverenigingen kwamen met Hemelvaart in actie om een inhaalprogramma te spelen na de koude winter. VV Gassel kreeg GVV'57 op bezoek. Winst was nodig om de tweede periode veilig te stellen. Met die titel op zak mag de ploeg namelijk in de nacompetitie meestrijden om promotie naar de vierde klasse. Na klinkende overwinning op de buren uit Grave is het donderdag feest in Gassel.

Na de thuisoverwinning op titelkandidaat Estria afgelopen zondag, mocht VV Gassel het donderdag opnemen tegen een andere gemeentegenoot: GVV'57. Het duel begint mat. Pas na ruim een half uur spelen is het Ramon van der Venne die alleen voor de keeper de 1-0 op het scorebord zet. Vlak voor rust verdubbelt Erik Barten de marge.
Koud uit de kleedkamer beslist Cas van Houtum de wedstrijd door vanaf randje zestien binnen te schieten. GVV'57 speelt het laatste kwartier met tien man na een rode kaart. Van der Venne tekent een paar minuten voor tijd met zijn tweede van de middag voor de 4-0. In de slotseconden scoren de bezoekers een eretreffer. Daarmee wordt de einduitslag bepaald op 4-1.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties