Gassel

VV Gassel is jarig en trakteert

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GASSEL - Op 15 juni van dit jaar bereikt VV Gassel de mooie leeftijd van 75 jaar. Oorspronkelijk was het plan om in het weekend van 18 juni een feest te organiseren, maar vanwege Corona gaat dit niet door. Wel is er voor volgend jaar een nieuwe datum bepaald, waarop in het 76e jaar van de voetbalvereniging het 75-jarig jubileum wordt gevierd. Wederom is er gekozen voor een volledig feestweekend van 17 tot en met 19 juni 2022.

Tot aan het moment van het feestweekend in 2022 heeft VV Gassel een aantal leuke acties en evenementen voor zowel leden als niet-leden. De eerste actie heeft betrekking op de contributie voor komend voetbalseizoen. "Vanwege het 75-jarig jubileum betalen zowel onze huidige leden als onze nieuwe leden volgend jaar maar 75 procent van het normale contributiebedrag. Indien je als VV Gassel-lid een nieuw lid (persoon die minimaal het afgelopen jaar geen lid van de club is geweest) aandraagt betaal je samen maar 75% voor een lidmaatschap en ben je met twee personen lid. Ditzelfde geldt ook wanneer je met twee personen lid wilt worden. Dan betaal je samen de kosten van 75 procent van een lidmaatschap, maar ben je met twee personen lid en betaal je slechts 37,5 procent van de reguliere prijs."

Houd de komende maanden www.vvgassel.nl, de social-mediakanalen en de regionale media in de gaten voor meer jubileumacties in aanloop naar het feestweekend in juni 2022. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ledenadministratie@vvgassel.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties