Gassel

Kampioensreceptie op 19 mei

VV Gassel Dames 1 ongeslagen kampioen in 4e klasse

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GASSEL - Donderdagavond 9 mei stond voor VV Gassel Dames 1 de kampioenswedstrijd in de 4e klasse op het programma. Op sportpark De Oude Kamp was de nummer vier van de ranglijst, Olympia '18, de tegenstander. Zoals vaak was ook dit kampioensduel vooral spannend, maar niet hoogstaand qua veldspel. Dat laatste deerde de ruim 175 aanwezige supporters echter niet, want zij waren maar voor één doel naar de thuishaven van VV Gassel gekomen, namelijk getuige zijn van het binnenhalen van de titel. En met een 1-0 zege voor de Gasselse dames slaagde die missie glansrijk.

De titel werd na afloop op het veld gevierd met bloemen en champagne, maar het echte kampioensfeest en het 'rondje Gassel' op de platte kar vindt pas plaats op zondag 19 mei, na de thuiswedstrijd tegen Gemert. Na de wedstrijd, om 17 uur, is er een kampioensreceptie, waar iedereen de speelsters en technische staf van het Gasselse vrouwenelftal (nogmaals) kan feliciteren. Het officiële gedeelte duurt tot ongeveer 18 uur, aansluitend is er de jaarlijkse seizoensafsluiting. DJ GigaSound zorgt hierbij voor de muzikale ondersteuning.

Met behalen van de titel schrijft Gassel Dames 1 opnieuw geschiedenis, want voor het eerst in de historie van de club is er volgend seizoen een vrouwenelftal actief in de 3e klasse. Een zeer knappe prestatie en een terechte beloning voor een uitstekend seizoen. Met 16 zeges en 1 gelijkspel was er maar één team dat recht had op de titel en dat was het Gasselse team onder leiding van trainer Harm van Daal.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties