Gassel

Vijfde jeugdtrainersclinic bij VV Gassel

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GASSEL - VV Gassel hield zaterdagmorgen 11 januari voor haar jeugdtrainers voor de vijfde keer een trainersclinic in samenwerking met Voetbalschool Uden. De ervaren trainers van de voetbalschool hadden een leuke training voorbereid voor het VV Gassel JO8- en JO9-team.

De spelertjes stonden te trappelen om te mogen beginnen en gooiden al hun energie in de strijd. De nadruk lag bij deze training op tweebenigheid. "De vraag was hoe leuke oefenvormen voor kinderen kunnen worden gecombineerd met voetbalvorderingen in beide benen. Door hier op jonge leeftijd mee te beginnen, merken de kinderen dat het steeds beter lukt, hun coördinatie verbetert bovenal, wat ze nog gemotiveerder maakt. Ze zullen hun verdere voetbalcarrière zeker veel plezier van hebben van zulke oefenvormen."

Na de training gingen de kinderen voldaan naar huis. De jeugdtrainers van VV Gassel evalueerden nog samen in het besprekingslokaal met de trainers van Voetbalschool Uden wat er getraind was en wat ze gezien hadden. In een open sfeer met genoeg ruimte voor vragen en antwoorden en vooral nieuwe inspiratie voor de komende jeugdtrainingen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties