Gassel

Geslaagde vrijwilligersavond VV Gassel

Door VV Gassel

GASSEL - Vrijdag 5 april vond de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats in de kantine van voetbalvereniging Gassel. Maar liefst 110 vrijwilligers hadden zich opgegeven voor deze gezellige avond waarop het bestuur haar vrijwilligers bedankt.

Bij binnenkomst werd iedereen ontvangen met een kopje koffie. Rond de klok van half 9 nam voorzitter Eric van Boekel kort het woord. Er werd stilgestaan bij het overlijden van Tiny Lucassen en het geweldige, respectvolle afscheid dat we Tiny met z’n allen hebben gegeven. Daarna werd er een korte update gegeven over de stand van zaken rondom de renovering van het hoofdveld. Waarbij het nu planning is om met de ontmanteling van het hoofdveld te starten op maandag 20 mei om vervolgens 8 lichtmasten, een nieuwe afrastering en nieuwe ballenvangers te plaatsen. Ook zal het gehele hoofdveld rondom worden voorzien van nieuw straatwerk. Ook werd er kort stilgestaan bij het bereiken van de zilveren certificering voor de gezonde kantine. Een prestatie waar de club erg trots op kan zijn.

Op deze avond ook afscheid genomen van een zeer gewaardeerde vrijwilliger. Na 10 jaar heeft een hardnekkige achillespeesblessure John Kathagen doen besluiten om de scheidsrechtersfluit aan de wilgen te hangen. Mooie woorden vielen John ten deel wat werd begeleid met een cadeaubon, een prachtige bos bloemen en een luid applaus van alle aanwezigen.

Na de woorden van Eric van Boekel was er een loterij waarbij onder alle aanwezigen 10 eetbonnen werden uitgereikt. Deze eetbonnen waren beschikbaar gesteld door Restaurant Vesta uit Nederasselt. Inmiddels gaf de klok 9 uur aan en was het tijd om zelf te gaan eten. Gassel 2-sponsor De Brouwketel verzorgde een prachtig warm en koud buffet.

Rond de klok van 22.30 uur was daar Freddy van den Elzen, die met zijn act. Jannis d’n Dekker de lachers op zijn hand wist te krijgen. Een erg leuke act over een man die op blind date in de voetbalkantine was en vele malen de interactie met het publiek op zocht.

Na deze act was het nog lang erg gezellig in de kantine van de voetbalvereniging Gassel. Het bestuur kijkt terug op een zeer geslaagde avond en dankt al haar vrijwilligers voor de inzet van afgelopen jaar. Een speciaal dank voor deze avond is er aan Coen Dinnissen en Willie Thoonen voor de barbezetting en voor de poets/opruimploeg bestaande uit Tonia Brans, Ellen van den Bosch, Cor van Boekel en Hans Eleuwarin, die ervoor hebben gezorgd dat de volgende dag de kantine om 9 uur er weer spic en span bij lag om alle jeugdploegen te kunnen ontvangen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties