Gassel

Cas van Houtum beste sportman

Anouk Bongers sportvrouw van het jaar bij VV Gassel

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GASSEL - Op zaterdag 11 januari vond de nieuwjaarsreceptie plaats bij voetbalvereniging Gassel. Deze vindt normaliter altijd plaats op 1 januari, maar vanwege het overlijden van vrijwilliger Herman Beekmans op 30 december besloot het bestuur de receptie te verplaatsen. Er kwamen zo’n 150 mensen af op de receptie.

Voorzitter Eric van Boekel sprak van een fantastisch jaar. “Een jaar waar door het overlijden van vrijwilligers Tiny Lucassen en Herman Beekmans en Constantia-supporter Van den Broek wel een dikke grijze sluier overheen hangt.”
De drie doelstellingen die voor 2019 waren gesteld zijn allemaal gerealiseerd, gaf de preses aan. “Het hoofdveld heeft een complete facelift ondergaan door nieuwe verlichting, afrastering, ballenvangers en straatwerk. Er is daarnaast een aantal nieuwe evenementen georganiseerd, zoals een après ski-party, St. Patricks Day en het Sinter-Kerstfeest. De derde doelstelling betrof het opzetten van een tweede damesteam. Ook hierin is de vereniging succesvol geweest. Ook voor 2020 is er een nieuwe doelstelling neergelegd. VV Gassel wil haar accommodatie gaan uitbreiden met twee extra kleedkamers.”

Tijdens de speech was nog meer goed nieuws te vermelden. De samenwerking met hoofdtrainer Dennis Koenders, assistent-trainer Armand Toenders en keeperstrainer Geert van Os is verlengd. Dit betekent dat zij ook in het seizoen 2020–2021 aan VV Gassel verbonden zijn.
Natuurlijk werd er ook nog even stilgestaan bij de behaalde kampioenschappen binnen de vereniging, waarbij met name het kampioenschap en de promotie naar de 3e Klasse van de Gasselse dames in het oog springt. Harm van Daal, hoofdtrainer van de Gasselse dames, werd als architect van het team nogmaals bedankt voor zijn werk. Van Boekel: “Helaas scheiden aan het einde van het huidige seizoen de wegen van VV Gassel en Harm van Daal.”

Na de toespraak van de voorzitter werden Anouk Bongers (foto) en Cas van Houtum uitgeroepen tot respectievelijk sportvrouw en sportman van het jaar van VV Gassel. Onder leiding van GiGa Sound-duo Gijs Kollenburg en Niek Vollenberg ging vervolgens de feestavond van start en bleef het nog lang gezellig in de kantine van VV Gassel.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties