Escharen

Met koets of paard langs Maas en Raam

Voorjaarsrit van PPV 't Raamdal op zondag 16 mei

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ESCHAREN - Paarden- en ponyvereniging 't Raamdal houdt zondag 16 mei een voorjaarsrit. Zowel ruiters als menners kunnen meedoen aan deze tocht, die vertrekt vanaf het ruitersportterrein aan de Beerschemaasweg 1 in Escharen. De rit leidt door mooie gebieden van het Land van Cuijk. Er is een korte route van 10 kilometer en een langere route van ongeveer 15 kilometer.

De ruiter- en menroute 'Met koets en paard langs Maas en Raam' wordt opgenomen in de rit. Dit uitgebreid netwerk van ruiterroutes in de omgeving van Grave, Cuijk en Mill is gerealiseerd door Stichting Hippisch Festijn Grave. De routes hebben een totale lengte van om en nabij 100 kilometer en zijn voorzien van een knooppuntensysteem. De Langenboomse Bossen, Landgoed Tongelaar, de Gasselse Bossen, het Raamdal, maar ook de Kraaijenbergse Plassen kunnen met paard of pony worden verkend.
De precieze route van de voorjaarsrit is nog een verrassing. Via foto's wordt de tocht voor de deelnemers uitgestippeld. Vanwege de coronamaatregelen zullen groepjes tot maximaal vier ruiters worden toegestaan. Anderhalve meter afstand wordt gegarandeerd. Er wordt ruim na elkaar vertrokken, zodat onderweg geen grotere groepsvorming kan plaatsvinden. Onderweg is er een rustmoment en zal gezorgd worden voor een hapje en een drankje.

Wil je ook meedoen? Meld je aan via info@ppvraamdal.nl onder vermelding van voorjaarsrit 2021. Zet in het bericht je naam, paard/pony, mennen of ruiter en/of je met meerdere personen deelneemt of alleen. oor leden van PPV ’t Raamdal is deelname gratis. Niet-leden betalen 10 euro.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties