Escharen

Estria Vijf op weg naar 19 mei

Door Freddy Klooté

ESCHAREN - De ervaren spelers van Estria Vijf weten maar al te goed waarmee ze bezig zijn. Met wekelijks een wedstrijdje voetballen. Als echte kampioenen. Want, “Kampioen word je niet, kampioen dat ben je”. Met die leus proberen ze wekelijks hun puntjes te vergaren. (foto: Matt Gerrits)

Afgelopen zondag speelde het creatieve team thuis tegen koploper De Zwaluw. Persoonlijk vind ik De Zwaluw een wat vreemde naam voor een voetbalclub. Maar goed, ze bestaan. Dat ze bovenaan staan is ook vreemd. Onze jongens van Estria Vijf verloren nipt, hetgeen vooral te wijten was aan de felle zon, die een spelbreker was voor het technisch spel van onze kerels. Perschef Patrick Bos: “Pittige wedstrijd, goed gevoetbald. Met 1-2 verloren. Erg jammer. Het zat erin vandaag. Maar wel weer een stapje dichterbij het kampioenschap”. Zijn verslag was verder kort: “Joeri heeft briljant gekeept. Pim heeft 90 minuten gevoetbald. Er wordt gedobbeld in de kantine”. De in het verslag genoemde Pim: “Eerste 90 minuten sinds september 2018. Ben kapot”. Antwoord Matt: “Pim, waarvan?” Pim: “Die ene loopactie waar die goal uit viel”. Matt: “Haha, ik dacht misschien van die bal die je in één keer uit de lucht probeerde te schieten”.

Schitterend team toch. Alles in orde ook. De kleedkamermuziek zondag was “De Derde Helft” van WC Experience. Een topper.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties