Escharen

Estria één zege verwijderd van kampioenschap

Door Matt Gerrits

ESCHAREN - Door de 4-1 zege van Gassel op GVV'57 en door zelf de Willy's met 7-0 te verpulveren, is Estria nog maar één zege verwijderd van het kampioenschap. Komende zondag, 13 mei, moet het thuis gebeuren tegen Toxandria.

De wedstrijd van donderdag 10 mei tegen de Willy's uit Wilbertoord was heel eenzijdig. Estria was veel te sterk. Toch duurde het nog tot de 22e minuut alvorens Jeroen Peters de score wist te openen. Een kwartiertje later stond het al 5-0 door Jordy (2x) en Roy Hukens en een kopgoal van de mee naar voren geslopen Milan Derksen. Dit was tevens de ruststand.
De tweede helft was een stuk minder, mede door het uitvallen van Ivo Rossen. Toch wist Estria nog twee maal te scoren. In de 77e minuut voltooide Jordy Hurkens zijn hattrick door een voorzet van Milan Derksen in te koppen en tien minuten later was het aanvoerder Rens van Dongen die vanaf de rand van het strafschopgebied in de kruising wist te schieten: 7-0. Estria nam zo revanche voor de slechte wedstrijd van vorige week tegen Gassel.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties