Escharen

Estria blijft knokken voor lijfsbehoud; gelijkspel tegen SES

Door Matt Gerrits van S.V. Estria

ESCHAREN/LANGENBOOM - Estria blijft keihard knokken voor lijfsbehoud. De rood-witten speelden zondagmiddag tegen SES Langenboom lange tijd met 10 man, maar sleepten een 1-1 gelijkspel uit het vuur.

Jordy Hurkens tussen twee spelers van SES. (foto: Matt Gerrits)

Met Jan Verstegen onder de lat als vervanger van de geschorste Lars Paters begon Estria sterk aan de wedstrijd tegen SES. De beloning viel al na 8 minuten toen de sterk spelende Jordy Hurkens plots vrij voor de doelman verscheen en knap met rechts raakschoot. SES had in het vervolg van de eerste helft veel moeite met het compact spelende Estria en wist zich dan ook nauwelijks kansen te creëren.

Dissonant in het geheel was de scheidsrechter die met kaarten strooide in de fysieke maar sportieve wedstrijd. 5 minuten voor de theepauze kreeg Biek Lamers geheel onterecht zijn 2e gele kaart en moest Estria dus met 10 man verder. Met een mannetje minder begon Estria dus aan het vervolg van de wedstrijd en wederom was het de man in het zwart die SES een handje meende te moeten helpen toen in de 60e minuut een aangeschoten handsbal werd bestraft met een strafschop die daarna onhoudbaar voor Jan in het doel belandde: 1-1.

Maar ook deze tegenvaller kreeg Estria niet op de knieen en de 1-1 eindstand na 90 minuten was dan ook geheel terecht. Met 11 tegen 11 had er waarschijnlijk meer ingezeten voor het team van de tevreden coach Ivo Rossen. 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

Dagboek Diala en Enas