Escharen

Estria 100 jaar: Arena brengt op 25 mei jubileumkrant uit

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ESCHAREN - De Esterse voetbaltrots SV Estria bestaat 100 jaar. Het bereiken van deze bijzondere mijlpaal viert de vereniging met tal van festiviteiten in een groots feestweekend van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni. Een week voor dit feest, op zaterdag 25 mei, brengt weekblad Arena in nauwe samenwerking met Estria een uitgebreide jubileumspecial uit. Een krant boordevol verhalen van toen en nu, reportages, foto’s, interviews met diverse clubmensen en alle informatie over het jubileumprogramma. Kortom, een echt bewaarexemplaar!

Alle sponsors van Estria en andere bedrijven die binding hebben met de honderdjarige voetbalvereniging krijgen de mogelijkheid om met een felicitatie-advertentie de club te feliciteren en zich tevens als bedrijf te presenteren in deze speciale uitgave, die bij 16.500 huishoudens in de regio op de deurmat valt. Daarbij geldt een speciale jubileumkorting van meer dan 50 procent!

Adverteren?
Belangstelling om in de Estria-jubileumkrant te adverteren? Laat dit dan vóór 22 mei weten aan Chantal Slotboom (0486-463088) of Mark Steetsel (06-50617426) of via advertenties@arenalokaal.nl

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties