Grave

Basketball Vereniging Grave in het nieuw

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - Alle spelers van de vier teams van Basketball Vereniging Grave hebben zondag 9 december nieuwe tenues gekregen. Deze werden door voorzitter Wilfried Scholten tijdens een feestelijke happening uitgereikt. Van de teams en alle spelers zijn foto's gemaakt in het nieuwe tenue.

De laatste thuiswedstrijden voor de kerstvakantie zijn in het nieuwe tenue gespeeld. Een seizoenshelft die voor de teams positief afgesloten kon worden. Drie teams behaalden een eerste of tweede plaats en spelen daardoor met de start van de tweede seizoenshelft in een hogere klasse. De reacties van de spelers op de nieuwe tenues waren erg enthousiast. "Naast dat we gelukkig geen roze meer in het tenue hebben, zitten ze ook nog eens veel lekkerder", laat een van hen weten. "Wel stoer met die vlammen op het shirt. De kleuren zijn mooier en het is fijn om eindelijk in een nieuw tenue te spelen." Ook de vele (groot)ouders en andere belangstellenden op de tribunes waren uitermate positief. Zelfs van de tegenstanders werden complimenten in ontvangst genomen.

Jurk in plaats van shirt
Na ruim zes jaar in de bekende kleuren gespeeld te hebben, werd het ook wel tijd voor iets nieuws. De gemiddelde leeftijd van de spelers binnen de club is de afgelopen jaren gedaald en de maat van de tenues was daar niet op aangepast. Het gevolg was dat de tenues vooral bij de jongere spelers eerder op een jurk leken dan op een shirt met broek. Daarbij waren de kleuren door het vele wassen van de tenues ook nog eens minder geworden. De tenues pasten niet meer bij de uitstraling die de club graag wil laten zien.
Met de nieuwe tenues kan BV Grave de komende jaren weer vooruit. Er is voldoende kleding besteld zodat ook nieuwe leden van harte welkom zijn. Wil jij ook in zo'n mooi tenue spelen? Kom dan eens kijken. Een gezellige club waar plezier op en buiten het veld voorop staat, maar die ook graag wil winnen. De training is, afhankelijk van je leeftijd, op dinsdag tussen 18 en 21 uur in sporthal Laco in Grave. Als je wilt komen kijken, neem dan vooraf even contact met met de club op zodat ze weten dat je komt. Kijk op www.bvgrave.nl voor meer informatie hoe je je kunt aanmelden.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties