Grave

Atletica Grave draagt gym-, turn-, en springclub over aan Gympoint

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - Het bestuur van Atletica Grave had zichzelf een harde deadline gesteld: uiterlijk 30 juni wilden ze trainers vinden voor het nieuwe seizoen. Dat is niet gelukt. Het alternatief is om het aanbod van de club onder te brengen bij Stichting Gympoint. Het bestuur is daarbij niet over een nacht ijs gegaan. De ledenvergadering van mei heeft ingestemd met dit stappenplan.

Gympoint is een stichting zonder winstoogmerk die voor de sporter van gym- en turnverenigingen die kampen met financiële, bestuurs- of trainersproblemen een
doorstart maakt. Inmiddels is de stichting uitgegroeid tot zeven vestigingen in Brabant en Limburg.

Trainers
In de vakantieperiode is Gympoint druk bezig geweest met het benaderen van trainers om na de vakantieperiode te kunnen starten. Dat is gelukt. Voor alle groepen zijn mensen gevonden die met veel enthousiasme van start zijn gegaan. Ook het zittend bestuur van Atletica heeft zich tijdens zomerperiode ingezet om de overdracht in goede banen te leiden. Maandag 3 september is de club middels het ondertekenen van een overdrachtsdocument overgegaan naar Gympoint. Daarmee blijft de gym-, turn- en springaanbod behouden voor Grave.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties