Grave

'Het ideale moment om alles eens uit te proberen'

All4Fit Grave houdt 6 september open dag

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE – Iets meer dan 9 jaar geleden opende All4Fit haar deuren in Grave. Inmiddels is de sportschool niet meer weg te denken. Conditie opbouwen, krachttraining, afvallen of een combinatie hiervan, het kan er allemaal. Met de twee nieuwe zalen die recent zijn geopend en bouw van de nieuwe ingang is All4Fit Grave twee zo groot geworden en daarmee het grootste fitnesscentrum van Grave. Zondag 6 september is er een open dag om de nieuwe uitbreiding te komen bewonderen.

Je kunt bij All4fit Grave terecht voor een grote diversiteit aan mogelijkheden om te sporten. “Op het gebied van afvallen hebben we voor iedereen specifieke trajecten", vertelt Frank Bongers van All4Fit. "Wil je aan je buikomvang werken? Dan kies je voor de Belly Attack. Met een Leg Attack verbrand je juist het vet op en rondom je heupen.”

In de grote fitnessruimte staan professionele apparaten om aan je conditie en kracht te werken. “Ons personeel is deskundig, zij gaan net iets dieper in op de materie in. Daarbij letten ze heel erg goed op je houding. Een stukje preventie om klachten te voorkomen. We zitten eigenlijk tussen een reguliere sportschool en een fysiopraktijk in. Na de ingebruikname van de nieuwe zalen wordt de huidige oefenruimte bij de fitness getrokken. Dat levert meer ruimte op.”

Boksruimte
Een van de nieuwe zalen is ingericht als boksruimte. Frank: “We hebben een ervaren trainer die de lessen verzorgt. Er is steeds meer animo voor die sport. De kans is groot dat we binnenkort met een vijfde groep starten. In de andere zaal kun je onder professionele begeleiding lessen volgens als Yoga, Power, Cycle, Zumba of een HIIT-circuit.”

Abonnement
All4Fit kent twee soorten abonnementen. Eentje waarbij je eenmaal per week een les volgt. Als je wat fanatieker bent, dan kies je voor het onbeperkte abonnement, zodat je kunt komen wanneer je wil. Als je niet elke week van de partij bent, kun je eventueel nog kiezen voor een tienrittenkaart.

Om het nog makkelijker te maken om in contact te komen met de sportschool is er vanaf eind volgende week een All4fit App voor Apple en Android beschikbaar. Hiermee kun je heel makkelijk lessen reserveren of het laatste nieuws volgen.

'Gratis sporten'
Om mensen kennis te laten maken met All4Fit is er zondag 6 september een open dag van 10 tot 16 uur. “Die dag mag iedereen gratis komen sporten", geeft Frank aan. "Het ideale moment om alles eens uit te proberen. Als je die dag een jaarabonnement afsluit dan krijg je twee maanden gratis.” Later in de maand, op 7 en 21 september, zijn er ook nog open avonden van 18 tot 22 uur. “Dan krijg je een maand gratis sporten cadeau als je besluit lid te worden.”

All4Fit Grave is gevestigd aan de Arnoud van Gelderweg 105. Meer informatie over de sportschool, groepslessen en abonnementen is te vinden op www.all4fitgrave.nl. De openingstijden zijn op maandag en woensdag van 8 tot 22 uur, op dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 22 uur en op beide dagen in het weekend van 9 tot 13 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties