Langenboom

28e editie van Taflan Tourspel staat voor de deur

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - Het Taflan Tourspel, georganiseerd door Tafeltennisvereniging Taflan uit Langenboom, is al jaren een begrip in de regio. Afgelopen jaren deden vaak meer dan 500 spelers mee. Het Tourspel is alweer toe aan zijn 28e editie en ook dit jaar kunnen deelnameformulieren op verschillende locaties ingeleverd worden, waaronder in Zeeland en dit jaar voor het eerst ook in Grave.

Hoe werkt het?
Elke deelnemer vult 25 wielrenners in die elke dag punten kunnen scoren. Daarnaast kunnen 5 reserves ingevuld worden. Deze worden ingezet wanneer er renners van jouw lijst uiteindelijk niet deelnemen aan de Tour de France. Je scoort elke dag punten wanneer één of meerdere van jouw gekozen renners in die etappe in de top 10 eindigen. De eindstand van de Tour telt zelfs dubbel. Ook is er een ploegenklassement. Voeg 5 deelnameformulieren samen, bedenk een leuke naam voor je ploeg en neem het op tegen andere ploegen uit de regio.

Wat kun je winnen?
Elk jaar is er een goed gevulde prijzenpot. De beste 10 deelnemers uit het individuele klassement hebben prijs, met als hoofdprijs voor de winnaar maar liefst 150 euro. Bij de ploegen zijn er prijzen voor de beste 5 teams. Daarnaast zijn er nog tal van andere prijzen te winnen. Er is een dagprijs voor degene die per etappe de meeste punten heeft gescoord. Elke dag is er een kleinigheid voor alle nummers 100, 200, 300 enzovoort. Tevens is er een prijs voor de speler die de top 3 van de Tour de France juist voorspelt. Het halen van 0 punten blijkt lastiger dan gedacht, waardoor er een hevige strijd is ontstaan om helemaal onderaan te eindigen. Deze plaats belonen wij daarom met een unieke prijs.

Hoe doe je mee?
Op www.taflan.nl download je het deelnameformulier. Daarop staat alles wat je moet weten dus lees het rustig nog even door. Bovendien vind je daar extra informatie om je op weg te helpen. Vul je deelnameformulier(en) in en lever het samen met het inschrijfgeld van 5 euro in bij één van de inleveradressen. Ook deze staan zowel op de website als op het deelnameformulier. Er kan ingeleverd worden tot 6 juli 12 uur. Wil je meer weten stuur dan een e-mail naar taflantourspel@gmail.com

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties