Bedafcross: hardlopend het nieuwe jaar in

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

UDEN - Op een steenworp afstand van Speelboerderij Hullie houdt atletiekvereniging De Keien zondag 6 januari de Bedafcross. Het is de tweede cross in de serie van vier en vindt plaats in de bosrijke omgeving bij de Bedafse Bergen. Op het volledig onverharde parcours kunnen jong en oud de strijd met elkaar en zichzelf aangaan.

De Bedafcross begint om 10 uur met de pupillenwedstrijden, gevolgd door wedstrijden voor junioren in verschillende leeftijdscategorieën. De wedstrijd voor junioren A/B, senioren en recreanten gaat om 10.45 uur van start. Deelnemers hebben de mogelijkheid te finishen na iedere ronde (1.540 meter) met een maximum van 6 ronden (9.240 meter).

Meedoen
Inschrijven voor de Bedafcross is mogelijk tot een kwartier voor de start in de tent van het wedstrijdsecretariaat. De kosten bedragen 5 euro voor recreanten en junioren A/B. De overige junioren en pupillen betalen 3 euro per persoon.
Vanwege de afronding van het project Dreven en Driften van de gemeente Uden zijn de
parkeermogelijkheden voor auto’s aan de Schansweg nabij de start beperkt. Dankzij medewerking van Speelboerderij Hullie is er een passende oplossing gevonden. Vanaf 09.45 uur kan gebruik worden gemaakt van het parkeerterrein van Hullie aan de Canadasweg 3-A in Uden. Vanaf daar is het 250 meter lopen tot de start van de Bedafcross. Meer informatie over het programma en de diverse leeftijdscategorieën is te vinden op www.dekeienatletiek.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties