Word succesvol als ondernemer

Door 24 Webvertising

Als ondernemer wil je succesvol worden in je eigen branche en de concurrentie een stap voor blijven, het is van groot belang dat de bezoekers op je website of webshop op zoek zijn naar jouw product of dienst. Door linkbuilding te gebruiken, promoot je de zoekwoorden die belangrijk zijn voor jouw website of webshop, op deze manier trek je organisch de goede bezoekers waardoor je succesvol wordt. Hoe hoger je staat met relevante zoekwoorden, hoe meer bezoekers je trekt. Linkbuilding Masters voert niet alleen een complete linkbuilding strategie voor je uit, een hele zoekmachine optimalisatie behoort ook tot de mogelijkheden. Voor een voordelig vast bedrag heb je een maatwerk linkbuilding campagne.

Waaruit bestaat linkbuilding?
Voor de zoekmachines is het belangrijk dat je website autoriteit heeft, door inkomende vermeldingen te krijgen zogeheten backlinks krijg je autoriteit. Een backlink is een link die is geplaatst vanaf een andere website naar jouw website toe, hierdoor wordt er een deel autoriteit naar je website gestuurd. Het is wel van belang dat de website waarvan je het linkje stuurt autoriteit heeft, hoe hoger dit is hoe beter het is voor je website. Natuurlijk moet de branche ook overeenkomen met je website, verkoop je smartphone’s dan heeft een link vanaf een website met douchecabines weinig relevantie. Interne linkbuilding is ook mogelijk, dan plaats je backlinks vanaf eigen pagina’s.

Wat voor strategie?
Wil je linkbuilding inzetten voor je website, dan moet je wel een plan van aanpak hebben. Stel jezelf een aantal vragen die van belang zijn bij een campagne, bijvoorbeeld wat je wilt bereiken met linkbuilding. Heb je al enig idee over de concurrentie of moet dat nog onderzocht worden? Zijn er pagina’s van je website die belangrijk zijn en juist gebruikt moeten worden, heb je een goede nulmeting van je website? Allemaal vragen die je goed in beeld moet hebben om een goede linkbuilding strategie op te zetten, Linkbuilding Masters kan je hier natuurlijk ook bij helpen. Een uitgebreide SEO analyse zorgt ervoor dat je goed in beeld hebt, wat er moet gebeuren om succesvol te worden met je website.

Is er verschil in backlinks?
De ene backlink is de andere niet, door de verschillende technieken heeft niet iedere link gelijke waarde, een backlink vanaf een startpagina bijvoorbeeld is niet de sterkste link. Bedrijvengidsen en marktplaatsen bieden een advertentie of bedrijfsvermelding aan, vaak zijn dit nofollow tags die geen autoriteit meekrijgen. Je linkprofiel is wel geloofwaardig met deze links, alleen de manier van linkbuilding is niet heel erg sterk. Met een gastblog op een goede website maak je een sterke backlink, vaak lever je content in en tegen betaling wordt dit geplaatst op de website met een backlink naar jouw pagina. Deze techniek heeft wel waarde voor je website.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties