Wonen

Verhuizen: 3 handige tips

Door 24 Webvertising

Verhuizen is een hele onderneming. Van het inpakken van dozen tot het onderbrengen van kinderen en huisdieren, er is veel te regelen als je besluit te verhuizen. Zeker als je in een drukke plaats woont, is het regelen van een verhuizing nog wel eens een uitdaging. Hoe overleef je die drukte en die van een verhuizing? In dit artikel lees je drie handige tips.

Zoek op tijd naar een verhuisbedrijf
Alles begint bij het vinden van de juiste verhuizers. Om ervoor te zorgen dat je kan verhuizen op de door jou gewenste dag, is het belangrijk om op tijd op zoek te gaan. Er zijn meer mensen die verhuizen en daardoor is de beschikbaarheid van de verhuisbedrijven minder. Hoe eerder je bent, des te meer keuze uit verhuizers je hebt. 

Controleer waar je je verhuizing moet doorgeven
Verhuis je binnen dezelfde plaats? Dan hoef je minder administratieve dingen te regelen dan wanneer je naar een andere plaats vertrekt. Toch is het altijd goed om op een rijtje te zetten wat je wanneer geregeld moet hebben. Geef bijvoorbeeld je nieuwe adres door bij je verzekeringsmaatschappij, op je werk, bij de dokter en de tandarts en bij de verschillende abonnementen die je hebt lopen.

Kies voor een doordeweekse dag
Verhuizen is hectisch, helemaal met al het verkeer. Daarom is het een goed idee om een doordeweekse dag te kiezen voor je verhuizing. Op deze dagen is het vaak rustiger dan in het weekend en heb je meer rust en tijd om te verhuizen. Schakel je een verhuisbedrijf in? Overleg dan met hen wat in jouw geval het rustigste moment is om je spullen van je oude naar je nieuwe adres te brengen.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties