Wonen

(advertorial)

Plaatmateriaal en constructiehout bestellen bij DeHoutgroothandel.nl

Door De redactie van Arenalokaal.nl

Tegenwoordig kun je echt bijna alles kopen op het internet! Maar wist je dat er zelfs hout te krijgen is via een het internet? Via dehoutgroothandel.nl bestel je het hout dat jij nodig hebt.

Plaatmateriaal
Qua plaatmateriaal heeft DeHoutgroothandel een groot en divers assortiment. Zo biedt de groothandel soorten aan als underlayment, multiplex, betonplex platen, MDF en OSB platen. De materialen zijn leverbaar in verschillende kwaliteiten.

'Met C24 zit u vrijwel altijd goed'
Opzoek naar vurenhout? De webshop heeft een groot aanbod in vuren constructie hout. Deze zijn wel tot 8 meter leverbaar, al is het verstandig bij zulke lengtes dat even aan te vragen. Daarnaast zijn latten en regels in een groot aanbod verkrijgbaar. Latten beginnend vanaf 11x32mm. Het vurenhout is geschaafd en van uitstekende C18 tot en met C18 kwaliteit. C18 is nog altijd op de markt maar deze voldoet niet áltijd meer aan de eisen van tegenwoordig. "Met C24 zit u vrijwel altijd goed" legt Smeltink uit.

De groothandel mag met trots zeggen dat ze het best verduurzaamde hout van Europa in hun assortiment hebben. Van palen tot planken, alles is te vinden op de webshop. Ook Douglas hout en tuinhout passeren de revue voor wie door de webshop scrolt. Wie op zaterdag langs komt kan het tuin- en Douglas hout bekijken, want dan wordt een deel tentoongesteld. 

Steigerhout online kopen
Ook qua steigerhout heeft DeHoutgroothandel een mooi assortiment. Diverse maten en soorten worden aangeboden. Zo is er ook de unieke optie om af te wijken van originele maat (30x195mm) steigerplank. Er is bijvoorbeeld de keus om te kiezen voor een extra dunne (18x195mm) of smalle (28x145mm) steigerplank. Steigerhout kopen kan hier te allen tijde. Ook op de zaterdag zijn er diverse steigerhouten producten te bekijken en af te halen.

Materialen thuis laten bezorgen?
Wanneer je materialen besteld bij DeHoutgroothandel.nl gaat de deurbel al snel. De groothandel heeft een minimale levertijd van slechts 2 a 3 dagen. Wanneer je een grote bestelling plaatst, wordt deze netjes bij u thuis gebracht met de vrachtauto. Voor de kleinere bestellingen wordt een bestelwagen op pad gestuurd. Het levermoment krijg je per mail toegezonden, zodat de bezorger niet voor een dichte deur staat. En van plan een groot project te bouwen? Alle bestellingen boven de 650 euro worden bovendien gratis bezorgd.

Chatten
Dat een webshop lastig te bereiken is is tegenwoordig een fabeltje, tenminste wel bij deze houthandel! Je krijgt als je belt direct een antwoord, en om het nog makkelijker te maken kun je ook live chatten! De chatfunctie zorgt dat je direct in contact staat met een medewerker.

Staat een product niet op de site? Stuur dan een bericht via de online chat of bel, dan kan dit product eventueel bijbesteld worden.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties