Wonen

Pimp je woning met muurstickers

Door De redactie van Arenalokaal.nl

Ben je op zoek naar iets om van je huis nog meer een thuis te maken? Muurstickers zijn een originele en vooral betaalbare methode om die witte en eentonige muren op een eenvoudige wijze op te fleuren. Je kan er alle kanten mee op: van een mooie spreuk boven de bank in de woonkamer tot vrolijke illustraties op de slaapkamer van je kind. Of ga voor een tot de verbeelding sprekende spreuk om je keuken net even wat extra's te geven.

Er zijn muurstickers voor iedereen te verkrijgen. In alle formaten, kleuren en thema's. Dat betekent dat je eigenlijk altijd wel kunt vinden wat je zoekt, weg met die saaie wanden! Breng bijvoorbeeld een beetje kleur aan met een afbeelding van een uitgestrekt landschap of een mix van fraaie bloemen en planten. Dit kan klein, speels en subtiel zijn of je pakt uit met een flinke sticker. Waar je ook voor kiest, het geeft hoe dan ook meer karakter aan de ruimte waarin deze hangt.

Motiverend en inspirerend
Wat is er mooier dan een prachtige spreuk op de muur? Een inspirerende wijsheid of een motiverend citaat dat veel voor je betekent. Kun je de door jou gewenste spreuk niet vinden? Dan kun je er altijd nog voor kiezen om er zelf eentje te verzinnen. De ideale manier om je woning nog verder te personaliseren!
Dit geldt ook voor decoratieve stickers voor rondom je stopcontacten, op je spiegel, tegen je bed en op douchewanden. Muurstickers zijn geschikt voor alle gladde oppervlakten. Je kunt er dus ook deuren, meubels en plafonds mee pimpen. Je eigen fantasie is de enige beperking.

Kinderkamer
Een kinderkamer opleuken was nog nooit zo eenvoudig. Met een muursticker breng je fantasie, creativiteit en vreugde in de kamer. Voor de allerkleinsten zijn er heldere en kleurrijke keuzes te maken: vrolijke diertjes en speelse figuren. Of wat te denken van een groeimeter als muursticker. Een leuke manier om hun groei bij te houden. Hiermee kun je alle kanten op. Van een ladder naar de maan of een groeiende bonenstaak tot diverse bomen en nog veel meer.
Naar mate de kinderen ouder worden, verandert hun smaak. Het mag dan niet meer te kinderachtig zijn, maar het moet iets stoerder. Dat is een van de grote voordelen van muurstickers. Met een kleine ingreep vervang je hem en verandert de uitstraling volledig. Dat kost je weinig tijd en weinig moeite. Maak je kinderen blij met het logo van hun favoriete voetbalclub of de personages uit hun meest geliefde film. Al deze muurstickers zijn ook te personaliseren met een naam of gevatte spreuk.

Vele voordelen
Vinyl van hoge kwaliteit geeft het beste resultaat. Je kunt de muurstickers dan gemakkelijk aanbrengen en verwijderen, bijvoorbeeld om te vervangen door iets nieuws. Zo houd je het levendig. Doordat de contour precies hetzelfde is als de afbeelding op de muursticker is er geen sprake van rare (doorzichtige) vlakken. De afbeelding gaat als het ware op in de muur en wordt er onderdeel van. Je kunt zelf de maat bepalen. Daarom weet je zeker dat het altijd past op de plek die jij voor ogen hebt.

Muursticker babykamer is een opkomend verschijnsel en steeds meer gezinnen vinden dit belangrijk. Uiteraard hoef je jezelf niet te beperken tot enkel je muren, maar gebruik je fantasie om net dat beetje extra toe te voegen aan je woning. De babies zullen zo opgroeien in een vertrouwde, gezellige kamer.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties