Wonen

Opslag thuisbezorgd, waarom zou jij ervoor kiezen?

Door 24 Webvertising

Er zijn veel mensen die teveel spullen hebben om in hun woning op te bergen. Het kan dan slim zijn om een opslagruimte te huren voor al deze extra spullen. Dit heeft namelijk veel voordelen, het is niet alleen goedkoop, je spullen zijn namelijk ook nog eens goed beveiligd. Het enige nadeel van een opslagruimte is dat je je spullen er helemaal heen moet brengen, en ook weer moet ophalen. Gelukkig is dit ook niet meer nodig. Je kunt er tegenwoordig namelijk voor kiezen om een box thuis te laten bezorgen. Je opslag thuisbezorgd is ideaal, hoe dit precies werkt lees je hier!

Hoe werkt het?
Het brengen van je spullen naar een opslagruimte is veel gedoe. Vaak passen je spullen niet eens in je auto en moet je een busje huren. Door te kiezen voor een box die thuis wordt bezorgd wordt het allemaal net even iets makkelijker gemaakt. De box wordt voor je deur geplaatst. Vervolgens kun je zelf al je spullen in de box doen. Als je klaar bent doe je hem op slot en laat je de box ophalen. Deze wordt in een beveiligde omgeving voor je bewaard, je hoeft je dus geen zorgen te maken over je spullen. Als je je spullen weer nodig hebt kun je deze ook weer thuis laten bezorgen. Eigenlijk heb je dus gewoon je eigen opslagruimte aan huis, ontzettend handig!

Verschillende boxen
Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende maten. De een wil natuurlijk meer spullen opslaan dan de andere. Je hebt al boxen vanaf 9 m2. Is dit niet genoeg en heb je meer ruimte nodig? Dat is ook geen probleem, de boxen zijn er ook van 15 m2.

De boxen bieden veel voordelen. Stel dat je een extra kamer nodig hebt voor een kind maar het staat helemaal vol met spullen. Deze spullen gebruik je eigenlijk nooit maar je wilt ze ook niet weg gooien. Om nou helemaal te verhuizen naar een grotere woning is ook overdreven, een opslagruimte is dan perfect. Je spullen staan veilig opgeslagen en je hebt alsnog toegang tot je spullen wanneer je wil zonder dat je naar de opslagruimte toe hoeft te gaan. Dit is een stuk goedkoper dan het zoeken van een nieuwe woning. De prijs van een opslagruimte aan huis verschilt per box maar het is al mogelijk vanaf 80 euro.

Regio
Boxss is één van de bedrijven met het concept opslag thuisbezorgd. Dit verzorgen zij in de volgende regio’s: Uden, Zeeland, Veghel en Oss.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties