Wonen

Janssen BML Makelaardij wordt Van Dinther Hypotheken en Makelaardij

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK/GASSEL - Per 1 februari heeft Janssen BML Makelaardij haar naam veranderd in Van Dinther Hypotheken en Makelaardij. Nieuwe naam, maar dezelfde service en gezichten! Eigenaar Roland van Dinther over deze stap: "Sinds 1 januari 2019 heb ik dit kantoor overgenomen van Wilfred Janssen. In februari 2017 ben ik terechtgekomen bij Janssen BML en heb ik hier eigenhandig de hypotheek- en makelaarstak opgezet. Toen ik de kans kreeg dit gedeelte van het bedrijf over te nemen hebben mijn partner Marieke en ik niet lang na hoeven denken alvorens we toestemden."

Nu, ruim een jaar verder, zijn ze toe aan de volgende stap. Tijd om nog meer een eigen identiteit te creëren. De naam wijzigt in Van Dinther Hypotheken en Makelaardij, met een eigentijds en bijpassend logo. De bedrijfsnaam geeft al veel weer over de diensten, die in de toekomst nog uitgebreid gaan worden.
Het logo is tekenend voor de te varen koers, geeft Roland aan. "Van Dinther Hypotheken en Makelaardij is uw fundering voor verantwoord woongenot, zowel op het gebied van financiën als uw (t)huis. De kleur groen staat voor duurzaamheid, zoals een samenwerking tussen adviseur en relatie behoort te zijn. En ook met oog voor verduurzaming op de woningmarkt. De uitstraling van het logo geeft weer dat het contact laagdrempelig is, maar de uitvoering zeer serieus is."

'Erkend Financieel Adviseur'
Dat laatste uit zich ook in het feit dat Roland zich al sinds jaar en dag 'Erkend Financieel Adviseur' mag noemen en als makelaar bij branchevereniging VBO is aangesloten. Daarnaast is hij particulier verzekeringsadviseur en geregistreerd financieel echtscheidingsadviseur (RFEA).

Veel ervaring
Roland heeft al lange tijd ervaring en daardoor al heel veel mensen vooruit geholpen op de financiële snelweg en/of aan hun droomhuis geholpen. "Vaak krijg ik de vraag: wat doe je het liefst, makelen of het geven van financieel advies? Daar kan ik geen keuze in maken. Ik doe beide met hart en ziel, zolang ik maar op eigen wijze met mensen kan samenwerken", vertelt Roland enthousiast. Hij doelt op het feit dat hij graag op informele wijze vanuit een vertrouwensband met zijn relaties communiceert. Dit ziet hij tevens als zeer sterk punt van de organisatie. "Een advies- of verkooptraject doen wij niet alleen, dat doen wij samen met u! Samenwerken is zo enorm belangrijk. Goed samenwerken uit zich in onze ogen vooral in een heldere en eerlijke communicatie naar elkaar toe. En dan kun je samen hele mooie resultaten behalen!"

Van Dinther kent zijn werkgebied als geen ander, hij is er geboren en getogen. De regio heeft geen geheimen meer, of het nu de gemeente Landerd, Grave of Cuijk is of plaatsen als Herpen en Ravenstein. Als u dit gevoel ook wenst te ervaren, neem dan contact met Van Dinther op voor een geheel vrijblijvende afspraak. Bij u thuis of op één van de kantoren in Schaijk en Gassel, tijdens of buiten kantoortijden.

Actie
Van Dinther Hypotheken en Makelaardij heeft de komende maanden een speciale actie. Roland: "Laat u ons voor 1 juli 2020 uw hypotheek adviseren? Dan zijn wij uw kosteloze aankoopmakelaar! Informeer naar de voorwaarden."

Van Dinther Hypotheken en Makelaardij, thuis in wonen!
Vestigingen in Schaijk en Gassel.
Meer info: 0486–421633
www.vandintherhm.nl
roland@vandintherhm.nl 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties