Winst tijdmachine: hoe je 600 dollar in 1 miljoen dollar had kunnen veranderen

Door SC

Cryptovaluta’s, en dan met name Bitcoin, hebben het afgelopen decennium een geweldige investeringsmogelijkheid aangeboden, en de winst tijdmachine calculator maakt dit duidelijk in een geldbedrag. Volgens een recent artikel waarin crypto- en aandeleninvesteringen met elkaar vergeleken worden, is de prijs van Bitcoin de afgelopen 10 jaar met maar liefst 6 miljoen procent gestegen!

De winst tijdmachine toont aan dat als je in 2013 voor slechts 600 dollar aan BTC had gekocht, jij nu een miljonair zou zijn! In feite zou 5.000 dollar aan Bitcoin in 2013 aangeschaft, vandaag de dag een kolossale 8 miljoen dollar waard zijn! Deze enorme winsten maken Bitcoin bijna 400 keer winstgevender dan Tesla, dat in die periode één van de best presterende aandelen was.

Zelfs als we enkel naar de recente prestaties in 2020 kijken, dan heeft crypto in vergelijking met aandelen nog steeds een indrukwekkend rendement opgeleverd:

• Netflix steeg 66% >>>>> Bitcoin steeg met 302%
• Amazon steeg 74% >>>>> Ethereum steeg met 470%
• Apple steeg 79% >>>>> Chainlink steeg met 528%

“Dus als je begin 2020 1.000 dollar in Apple, Amazon en Netflix had geïnvesteerd, dan zou het vandaag iets minder dan 5.150 dollar waard zijn. Als jij op dat moment echter 1.000 dollar in Bitcoin, Ethereum en Chainlink had gestoken, dan zou jij nu meer dan 42.000 dollar bezitten! Crypto investeringen zouden jou zo dus 18 keer meer winst hebben opgeleverd in vergelijking tot aandelen.”

Als jij op zoek bent naar welke cryptovaluta’s een geweldige investering zijn, dan is het analyseren van de prestaties uit het verleden een goede plek om aan te vangen, en deze handige winst tijdmachine tool zal al dit werk voor jou doen. Het enige dat je hoeft te doen, is een crypto coin, een bedrag en een datum in het verleden selecteren en het zal jou direct laten zien wat die investering op dit moment waard zou zijn, en tevens hoe die rendementen zich tot aandelen verhouden.

“Als jij het zat bent om bij jezelf af te vragen ‘wat als ...’ en in plaats daarvan graag betrokken wilt raken bij deze snelgroeiende markt, gebruik dan de winst tijdmachine om je beslissing te rechtvaardigen en jou te informeren. De cijfers spreken voor zich, èn de cryptorevolutie is nog maar net begonnen!”

Gebruik de winst tijdmachine om eenvoudig een hoeveelheid van jouw favoriete cryptovaluta plus een willekeurige datum in het verleden te selecteren, en het zal jou laten zien wat je investering vandaag waard zou zijn. Het is daarbij tevens handig dat het evenzo laat zien hoeveel je verdiend zou hebben als jij in plaats daarvan hetzelfde bedrag in enkele van de meest populaire aandelen had geïnvesteerd.

Wat als ik vandaag nog investeer?
Als je het gevoel hebt dat jij de crypto boot hebt gemist, dan hoef jij jezelf geen zorgen te maken, want er is nog steeds veel winst met cryptogeld te behalen. Zodra je echter beslist waar jij jouw geld wilt beleggen, dan is het analyseren van de prestaties uit het verleden een goede manier om erachter te komen waar jij de beste waar voor je geld krijgt, en op een uitwisseling als eToro kun je vandaag nog jouw eerste investering doen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties