Wandelen in De Maashorst tijdens de Teugel Wandelvierdaagse

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MAASHORST - Vele wandelaars keken uit naar de Nijmeegse wandelvierdaagse en andere wandelevenementen gedurende de zomer. Door corona zijn veel evenementen geannuleerd. Teugel Resort komt met een coronaproof vervanger: de Teugel Wandelvierdaagse van 21 tot en met 24 juli.

Ontdek De Maashorst tijdens vier verrassende wandelroutes van circa 20 kilometer. Deelnemers kunnen dagelijks vanaf 8.30 uur hun wandelroute ophalen en zijn daarna vrij om op eigen tempo en een eigen tijdstip de wandelroute te volgen. Op die manier verspreidt de organisatie de wandelaars over de hele dag en worden er geen grote groepen gevormd, alles in lijn met de corona maatregelen.

Ontdek de natuur
De vier wandelroutes starten vanaf het terrein van Teugel Resort, gelegen in het buitengebied van Uden. De wandelroutes voeren deelnemers langs weiden, bossen, vlaktes, duinen en andere prachtige parels van De Maashorst. Zit het even mee, dan kunnen er zelfs grazers gespot worden onderweg. De start en terugkomst vinden beide plaats op terrein van Teugel Resort. De deelnemers maken gebruik van een stempelkaart, die bij terugkomst voor 21.30 uur wordt afgestempeld, onder het genot van een verfrissende lekkernij. Deelnemers met een volle stempelkaart ontvangen op vrijdag 24 juli een leuk aandenken in de vorm van een medaille.

Vooraf opgeven
In verband met corona is het voor de organisatie belangrijk om te weten hoeveel deelnemers er verwacht worden. Opgeven kan heel eenvoudig online via www.teugelresort.nl/wandelvierdaagse of door te bellen naar 0413-263088. Deelname kost 15 euro per persoon en kan op de eerste deelnamedag contant of per pin worden voldaan.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties