Walking Event en Maashorst Trailrun afgelast

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MAASHORST - Het advies van het RIVM is duidelijk: geen grote groepen bij elkaar. Dat betekent voor stichting Maashorst Events dat zij afgelopen week twee evenementen moest afgelasten. “Voor Walking Event De Maashorst is uitstellen geen optie”, vertelt Matijn Franken, die net als Kim van Lee (Maashorst Trailrun) dit jaar voor het eerst als eventvoorzitter meeloopt. Voor de trailrun wordt nog gekeken of het uitstel of afstel wordt.

In samenwerking met wandelsportvereniging Ons Genoegen ziet Maashorst Events geen andere optie dan het event voor dit jaar af te gelasten. Matijn: “We zullen tot volgend jaar moeten wachten om het resultaat te zien van alle voorbereidingen. Er is besloten om de mooie beleving, die de wandeltocht dit jaar zou zijn, mee te nemen naar 2021. Met als startlocatie Teugel Resort Uden. Volgend jaar hoeven we alleen de puntjes op de i te zetten en gaan we er een spetterende editie 2021 van maken.” Alle voorinschrijvers van het wandelevenement hebben hun geld teruggestort gekregen.

Maashorst Trailrun
Op de vraag of Maashorst Trailrun van 5 april uitgesteld wordt naar een nader moment in 2020 of naar volgend jaar wordt verschoven, is nog geen antwoord. Het evenement vindt in elk geval niet op 5 april plaats. “We gaan hierover in overleg en komen hierover zo snel mogelijk met uitsluitsel”, vertelt Kim van Lee, die zich ook enorm verheugd had om de uitwerking van alle voorbereidingen te zien. "Met veel enthousiasme heeft De Keien Atletiek en Maashorst Events de voorbereidingen getroffen voor Maashorst Trailrun. Maar uiteraard is er binnen onze organisatie volop begrip voor het besluit. Wij hopen met de afgelasting een bijdrage te leveren aan het indammen van de uitbraak van het coronavirus.”

Nieuwe bestuursleden
Het afgelopen jaar hebben Matijn Franken en Twan van Bakel de voorbereidingen voor Walking Event De Maashorst in een co-voorzitterschap uitgevoerd. Voor de editie van 2021 zal Matijn zelfstandig optreden als voorzitter van de werkgroep onder de vlag van Maashorst Events. Hetzelfde geldt voor Kim van Lee, als eventvoorzitter van Maashorst Trailrun. Twan van Bakel kan zijn aandacht weer gaan vestigen op het voorzitterschap van Maashorst Events en Maashorst Ondernemers.

Blijf op de hoogte van actuele zaken omtrent de events van 2020 op www.maashorst-events.nl

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties