Voordelen van Bitcoin in eCommerce


De populariteit van cryptovaluta in e Commerce groeit snel, en verschillende winkels accepteren ze nu als betaalmiddel. Bitcoin is de meest populaire motor van die transformatie. De opkomst van digitale portefeuilles maakt het voor bedrijven en klanten erg gemakkelijk om betalingen onmiddellijk en tegen veel lagere kosten te verwerken. Er zijn echter verschillende andere voordelen die u kunt realiseren door Bitcoin te integreren in uw e-commerce-platform. Hier is waarom Bitcoin een van de beste dingen is die in de e-commerce gebeuren.

Blootstelling aan een bredere markt
Recente statistieken wijzen op meer dan 300 miljoen gebruikers van cryptovaluta wereldwijd, met een gemiddelde eigendom graad van 3,9%. Bovendien maken momenteel meer dan 18.000 bedrijven gebruik van cryptovaluta, en Bitcoin is goed voor het grootste aantal gebruikers. Door Bitcoin te integreren als betaalmethode krijgt u dus toegang tot een grotere wereldmarkt. Het zou u in staat stellen veel meer klanten aan te spreken uit de hele wereld die al cryptovaluta gebruiken.

Instante betalingsverwerking
Alle Bitcoin Transacties vinden plaats op de blockchain, waarmee gebruikers binnen enkele minuten betalingen kunnen verzenden en ontvangen. Dat is handiger dan creditcards waarbij het zelfs dagen kan duren voordat betalingen worden uitgevoerd. De snelle verwerking van betalingen zou u in staat stellen meerdere klanten probleemloos te bedienen, waardoor uw bedrijfsactiviteiten aanzienlijk worden verbeterd. Met Bitcoin kunt u ook snel betalingen sturen naar leveranciers die crypto accepteren als u nieuwe producten voor uw winkel moet bestellen.

Goedkope geldtransfers
Bij het versturen of ontvangen van geld in Bitcoin zijn geen derde partijen betrokken, zoals banken en andere financiële dienstverleners. Bitcoin is ook niet onderworpen aan de hoge kosten die worden aangerekend op kredietkaarten. Daarom is het altijd goedkoper om geld te versturen en te ontvangen in Bitcoin. Zo kan uw bedrijf kosten besparen en de cashflow stroomlijnen zonder zware strategieën te hoeven implementeren. De kosten kunnen echter variëren, afhankelijk van of u Bitcoin direct in uw portefeuille accepteert of via een dienstverlener zoals http://bitcoins-era.io/nl/. Niettemin zijn de kosten van Bitcoin Transacties relatief lager dan die van andere elektronische betaalmethoden.

Transacties beveiligen
Bitcoin biedt ook meer veiligheid aan al zijn gebruikers door persoonlijke sleutels en data-encryptie. Bitcoin biedt ook meer veiligheid aan al zijn gebruikers door persoonlijke sleutels en data-encryptie. Het versleutelt de transactiegegevens in blokken, zodat de gebruikers betalingen na validatie niet kunnen terugdraaien. Bovendien zijn er geen tussenpersonen bij de transacties betrokken, waardoor online bedrijven worden beschermd tegen risico's zoals fraude. Met de versleutelde persoonlijke sleutels van uw Bitcoin-portefeuille kunt u het geld ook beveiligen tegen inbraak.

Accurate en transparante transactiedocumenten
In tegenstelling tot contante betalingen of creditcard betalingen waarbij u aparte gegevens moet bijhouden, verzamelt de onderliggende technologie van Bitcoin alle transactiegegevens op het netwerk. Het genereert een openbaar digitaal grootboek met actuele informatie over alle transacties met betrekking tot uw account. Elk knooppunt in het netwerk bevat een kopie van de catalogus, waardoor het voor niemand mogelijk is de gegevens te wijzigen. Alle Bitcoin-gebruikers hebben toegang tot het grootboek wanneer het hen uitkomt via hun persoonlijke sleutels. Op die manier kunt u al uw Bitcoin Transacties met klanten en leveranciers volgen.

Betere controle over uw geld
Bitcoin is een virtuele, gedecentraliseerde munt, die niet onderworpen is aan overheidsvoorschriften of financiële instellingen. Dat geeft u meer flexibiliteit bij het uitgeven van uw geld. U kunt besluiten om de Bitcoin in te wisselen voor geld, ze te gebruiken voor trading van crypto, of het verwerven van investeringen. U zou de winst ook kunnen accumuleren in Bitcoin als een aparte langetermijninvestering.

Het accepteren van Bitcoin-betalingen in uw e-commerce winkel kan alle voordelen opleveren die hierboven zijn besproken. Het zou echter helpen als u wat meer onderzoek deed om meer te weten te komen over de crypto markt en de meest effectieve manieren om Bitcoin in uw online bedrijf te integreren.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties