Tuin

Zit er warmpjes bij met een vuurtafel

Door De redactie van Arenalokaal.nl

Nu de herfst is aangebroken worden de nachten langer en de temperatuur lager. Toch betekent dat niet dat je enkel in je woning warmte kunt vinden. Met een vuurtafel onder je afdak of veranda kun je ook in het najaar nog buiten genieten van de frisse lucht. Gezellig met vrienden of familie.

Door een vuurtafel kun je niet alleen langer buiten zitten, het zorgt ook nog eens voor heel veel sfeer. Je creëert er het ideale loungeplekje mee, zomaar in je eigen tuin. Zie vuurtafels als een eigentijdse oplossing op een verwarming voor buiten. Je kunt heerlijk op het terras tot ver in de herfst nagenieten van de zomer. Zeker als je de vuurtafel combineert met een luxe loungeset.

Veel keuze
Er is veel keuze in vuurtafels. Ga voor een houten variant als je een romantische of landelijke tuin hebt. Aluminium vuurtafels moeten het hebben van het design en staan prachtig in wat stoerdere en trendy tuinen. Of ga voor een mix, de stijlvolle combinatie van hout en staal. Wanneer je jouw vuurtafel onder een overkapping plaatst, kun je er nog meer van genieten. Dan blijft de warmte namelijk beter hangen.

Vuurtafels online kopen kun je op verschillende websites. Bekijk de mogelijkheden en kies er eentje uit die in jouw tuin of op jouw balkon past. Daarna is het genieten geblazen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties