Tuin

Bestel het Groenste Kerstpakket bij Lepona

Meer doen in een omgeving vol groen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

BALGOIJ - De kerst ligt nog even voor ons, maar voor je het weet breekt de gezelligste maand van het jaar aan: december. In deze tijd werken we zoveel mogelijk vanuit huis. Dat is natuurlijk heel anders dan op kantoor, maar voor velen ook extra productief. Een groene omgeving draagt hier extra aan bij. Om een groene omgeving te stimuleren komt Lepona Tuinarrangeurs uit Balgoij met een verrassend idee: het Groenste Kerstpakket. 

“Planten maken je blij en geven je energie. Wat is dan leuker om met een plantenpakket verrast te worden door je kinderen, ouders, vrienden, buren of je baas. Er zijn altijd wel plekken in je huis en tuin waar een plant goed tot zijn recht komt. Zo kijk je niet langer uit op een saaie hoek of een lege muur, nee het groen laat je omgeving stralen. Niet alleen voor de thuiswerkers onder ons, ook mensen die nu niet naar buiten kunnen”, vertelt Henny van Lent, eigenaresse van Lepona Tuinarrangeurs, enthousiast.
“Het is een cadeau met toekomst, iets wat met je meegroeit. De planten zullen weken, maanden of zelfs jaren staan en groeien. Een duurzame en gezonde investering, waarbij het zien van het groen de gever nog regelmatig in gedachte wordt opgeroepen. We stellen het pakket naar wens samen aangevuld met een flesje wijn, chocolade of een andere versnapering. Met dit originele 'Groenste Kerstpakket' maak je het verschil tussen grijs en groen. Het uitpakken van een kerstpakket is altijd een feest op zich, maar een groen kerstgeschenk verbonden aan een stukje duurzaamheid is de kers op de taart. Lepona Tuinarrangeurs maakt er samen met de gever een uniek en groen cadeau van."

Breng een bezoek aan het tuincentrum, dat is gelegen aan de Houtsestraat 30 in Balgoij, of neem contact op via 024–6423837.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties