Tuin

Van 11 tot 17 uur

Bevers Steencentrum Garden Stones & Basics tweede pinksterdag geopend

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

NISTELRODE - Bevers Steencentrum Garden Stones & Basics in Nistelrode is tweede pinksterdag geopend van 11 tot 17 uur. De showtuin is ook dit jaar weer voorzien van de nieuwste trends op het gebied van sierbestrating. Iedereen is welkom om inspiratie op te komen doen, er zijn bovendien verschillende aantrekkelijke acties.

In de showtuin van Bevers vind je alle soorten, kleuren en maten sierbestrating om zo een eerste indruk op te doen en je te laten adviseren door de medewerkers. Je vindt er verschillende soorten beton-, natuursteen- en keramische bestratingen; deze zijn uit voorraad leverbaar. Daarnaast zijn er gebakken waalformaatklinkers en overige siertegels voor tuin, oprit en terras te zien. Ook diverse soorten kunstgras en tuinafscheidingen vind je in de showtuin. Voor het complete resultaat.

Alles voor in en om de tuin
In de showtuin en showroom van Bevers vind je de nieuwste trends op het gebied van tuinen. Bevers Steencentrum levert maatwerk én geeft het juiste advies. Voor een aantal disciplines binnen het pakket aan producten en diensten maakt het bedrijf regelmatig gebruik van collega-hoveniers. Zo kunnen de wensen en behoeften van de klant worden omgezet naar het beste resultaat. "We willen je compleet ontzorgen bij de aanleg of renovatie van je tuin. Na aanleg kun je eventueel ook het onderhoud van je tuin door ons laten verzorgen. We zien je graag op tweede pinksterdag of maak een afspraak voor een bezoek aan huis."

Bevers Steencentrum Garden Stones & Basics is gelegen aan de Canadabaan 10 in Nistelrode. Kijk voor meer info op www.steencentrum.nl. Online bestellingen zijn mogelijk.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties