Tuin

Altijd in Groene Business

Door Henny van Lent-Polman van Lepona Tuinarrangeurs

Lieve mensen als eerste een heel mooi, gezond en groen 2021. Het is niet gebruikelijk dat ik in januari al met een eerste tuincolumn verschijn, maar deze keer is het anders. Jorn, Wilco en ikzelf willen graag kort uitleggen hoe we desondanks gezamenlijk met iedereen tuinieren, echter wel op een iets andere wijze. Daar waar mogelijkheden zijn willen we deze graag benutten, zodat je toch met onze kennis de tuin in kunt gaan.

Plantencentrum buiten
Het weer is nog prima om te planten, te snoeien of winteronderhoud te doen. Ga samen naar buiten, want dat kan juist wel in deze tijd. Veel van onze planten staan daar waar ze zich het meest thuis voelen: ‘in de buitenlucht’. Van daaruit gaan de planten het liefst de tuin in, dus
1) kom gerust eens langs als je je tuin graag wilt aanplanten of advies nodig hebt voor het onderhoud of snoeien van planten en bomen, maar ook om je bloembakken kleur te geven of je tuin op te fleuren. Maak hiervoor een afspraak.
2) Stuur een foto van je tuin of de plantenbak welke je graag wilt aanplanten of misschien renoveren. We maken hiervoor een beplantingsvoorstel, waarna je de planten kunt komen bekijken. We zetten ze voor je uit op ons buitencentrum. Je maakt een foto van de plantenopstelling en je kunt thuis heerlijk aan de slag.

Via onze website, email, WhatsApp of telefonisch
Ga je liever toch niet de deur uit, maar wel de tuin in? Dan kan dit geheel digitaal:
1) Stuur ons een bericht op info@lepona.nl of via onze website www.lepona.nl. Ga naar het contactformulier en stel je vraag. In beide gevallen heb je de mogelijkheid om foto‘s mee te sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
2) Videobellen kan ook als je vragen hebt over je tuin. Jij beweegt je telefoon of tablet door de tuin en wij proberen zoveel mogelijk jouw vragen te beantwoorden.

Persoonlijk advies aan huis
Boek een Tuinteach-afspraak aan huis. Dit is heel goed mogelijk in jouw tuin op 1,5 meter afstand. We komen een uur bij je op tuinbezoek en bespreken alle in en outs die we tegen komen in de tuin. We vertellen wat en hoe je moet snoeien, wat je planten nodig hebben voor het voorjaar, waar je rekening mee moet houden als je de planten graag wilt reorganiseren, hoe je planten vermeerdert en verplaatst, maar er zijn nog veel meer dingen die we je ter plekke in de tuin leren.

Het is een privé allround tuincursus die je veel gaat opleveren, want alles wat je weet om de tuin gezond te houden is erg belangrijk om in de toekomst kosten te besparen.

Onze hoveniers en boomverzorger
1) Een hele nieuwe tuin aanleggen of tuinrenovatie is waar de jongens vakbekwaam in zijn. Wij komen bij je kijken om alle mogelijkheden te bespreken en natuurlijk kunnen wij het gehele tuinplan van A tot Z verzorgen.
2) Tuinonderhoud, wij maken de tuin netjes voor je en misschien vind je het wel leuk om te helpen.
3) Zijn je bomen te groot geworden of verdienen ze een juiste snoeibeurt? Laat het ons weten en onze boomverzorger is jouw professional voor alle bomen in de tuin.

Tuinontwerp
Heb je een mooie buitenruimte maar nog geen plan? Ook dan zijn wij jouw partner. Samen bespreken we je wensen en gaan voor een tuin waar jij blij mee bent en je jezelf thuis voelt. We ontvangen je graag op onze locatie (op afspraak) maar komen natuurlijk ook bij je thuis.

Tuinieren staat in de top 3 van jezelf happy voelen, dus geniet er ook van in de wintermaanden.
Samen gaan we voor een gezond buitenleven!

Henny van Lent-Polman

Lepona Tuinarrangeurs
Houtsestraat 30 | 6613 AC Balgoij
www.lepona.nl | www.kiesjetuinproducten.nl 
024 - 642 38 37

BESTELLEN EN HALEN OP AFSPRAAK.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties