Toeristische Gids 2016

Vakantie- en recreatiepark de Bergen Wanroij: plezier gegarandeerd voor jong en oud

Voor het leukste dagje uit of een heerlijke vakantie in eigen land

Door De redactie

WANROIJ - Vakantie- en recreatiepark de Bergen in Wanroij heeft prachtige faciliteiten waar u heerlijk van uw vakantie of dagje weg kunt genieten. Hier vindt u een uniek strandbad, een buitenspeeltuin waar kinderen urenlang spelen, klauteren en ravotten en sinds een paar jaar zelfs een sfeervolle binnenspeeltuin, geheel ingericht in de nostalgische sfeer van Jules Vernes ‘Reis om de wereld in 80 dagen’. In het zomerseizoen heeft u toegang tot al deze faciliteiten.

De buitenspeeltuin van de Bergen is een heerlijk speelparadijs waar kids van alle leeftijden zich prima zullen vermaken. De buitenspeeltuin heeft hoge schommels, lange glijbanen, uitdagende klimrekken, avontuurlijke touwladders en fleurige springkussens. Maar ook: snelle mini-cars en pony’s om te aaien én op te rijden. De buitenspeeltuin beschikt over meer dan vijftig speeltoestellen, dus de kinderen kunnen urenlang onbezorgd en veilig spelen.
De speeltuin ligt heerlijk beschut in het bos. Natuurlijk staan er genoeg banken om gezellig te picknicken. In snackbar De Peperbek bij de roeivijver serveren we bovendien koffie, koele drankjes, ijs en friet.

Nieuwste attractie: skelterbaan
Houd jij wel van een beetje sensatie? Dan kun je jouw vakantievrienden laten zien de snelste te zijn op de skelterbaan van de Bergen. Een uniek circuit met licht, geluid, rookmachines en een tunnel als tijdmachine. De skelterbaan is helemaal in de stijl van 1800 en staat garant voor heel wat skelterplezier.

De gaafste indoorspeeltuin
Maak een reis om de wereld in de Avonturenspeeltuin van Vakantiepark de Bergen. Stoer de grote vulkaan beklimmen, op je ouders neerkijken vanaf de hoge machinetoren of jezelf verliezen in het gevecht om de Taj. Maak je geen zorgen om papa en mama. Die zitten relaxed met een kop koffie op het treinstation en willen voorlopig ook nog niet naar huis.

Bezoekers van de binnenspeeltuin, buitenspeeltuin en het strandbad kunnen gebruikmaken van de ingang voor dagrecreatie. Tijdens de zomerperiode betaalt u één entree, waarna u de gehele dag gebruik kunt maken van alle faciliteiten.

Camping de Bergen
Camping de Bergen: voor rustzoekers en gezelligheidsdieren, bij zomerse zonnestralen en bij minder mooi weer. Voeg hier de Brabantse gastvrijheid aan toe en u begrijpt waarom vakantiepark de Bergen bergen vakantieplezier belooft. Deze ruim opgezette camping heeft voor ieders wat wils.
Wanneer u komt kamperen kunt u kiezen uit verschillende velden. Vlakbij het strand of juist dichtbij het bos? Dichtbij de faciliteiten of juist een eindje ervandaan? Ook vindt u op de Bergen prachtige seizoensplaatsen. Een prachtige stukje Nederland dichtbij huis.
De kampeerplaatsen zijn door de ANWB beoordeeld met 4,5 sterren. Oftewel, vakantie zoals vakantie bedoeld is. Met uitgebreide en goed verzorgde campingfaciliteiten en eindeloos speelplezier voor kinderen, zowel binnen als buiten. Daarnaast heeft de Bergen diverse horecagelegenheden waar u volop kunt genieten van onze Brabantse gezelligheid en gastvrijheid.

Verhuuraccommodaties
Onze verschillende vakantieverblijven zijn compleet uitgerust met keukenapparatuur, luxe zithoekjes en slaapmogelijkheden. Al onze vakantieverblijven zijn beschikbaar van 4 tot 6 personen en variëren van 18 tot 48 vierkante meter aan verblijfs-oppervlakte. Op ons park zijn tientallen vakantieverblijven beschikbaar: van een echte Tipitent tot aan een comfortabel Chalet voorzien van alle gemakken.

Vakantie- en recreatiepark de Bergen ligt aan de Zoetendaal 10 in Wanroij. Meer info: www.debergen.nl.

|Doorsturen

Agenda