Toeristische Gids 2016

Voelen, proeven en beleven

Tiende MaashorstFair op zondag 31 juli in Schaijk

Door De redactie

MAASHORST - De tiende MaashorstFair vindt plaats op zondag 31 juli bij de familie Van der Heijden aan de Brobbelbiesweg 2 in Schaijk. Een prachtige locatie met een enthousiaste gastheer en -vrouw in het hart van natuurgebied De Maashorst, vlakbij het ‘vierlandenpunt’.

Bedrijven, instellingen en organisaties die een binding hebben met De Maashorst presenteren zich op de MaashorstFair aan alle bewoners en belangstellenden.
De MaashorstFair bestaat zoals voorgaande jaren uit diverse pleinen met informatie, demonstraties en kraampjes. Organisaties kunnen zich aanmelden via de www.maashorstfair.nl voor de themapleinen Recreatie & Toerisme, Kunst & Cultuur, (Verbrede) Landbouw, Natuur & Landschap, Duurzaamheid & innovatie, Gezond & Fit, Eten & Drinken en het plein Demonstraties.

De MaashorstFair is een evenement waarin deelnemers in en rond de Maashorst, bezoekers informeren over hun producten en diensten in en uit de Maashorst.
De Maashorst als gezond gebied, waar het goed vertoeven is, waar natuur en voedselproductie in balans zijn. Waar ook komende generaties graag wonen, werken en trots op kunnen zijn. Dit alles kun je tijdens de fair ervaren door te voelen, beleven en te proeven!

|Doorsturen

Agenda