Toeristische Gids 2016

Van 15 tot en met 24 juli

Tien dagen kermisplezier in Uden

Door De redactie

UDEN - Met het vijftig meter hoge Monster, de première van de Vmaxxx Booster, twee achtbanen en één van de grootst reizende spookhuizen Spuk heeft Uden voor de komende kermis van 15 tot en met 24 juli weer de absolute top naar Uden te halen.

De Udense kermis is één van de grootste en drukste kermissen van Nederland. Sinds vier jaar duurt de kermis tien dagen in plaats van zes en dat begint nu zijn vruchten af te werpen. De ambitie van de kermis ligt erg hoog zowel in aanbod van de kermis maar ook in het verleiden en vasthouden van zo veel mogelijk bezoekers.

90 attracties
Circa 90 attracties zullen opgesteld gaan worden op de Markt, Nieuwe Markt, Biggenstraat en Botermarkt. Naast al het grootvermaak staat de kermis ook garant voor veel spektakel voor de kinderen. De splinternieuwe kinder Hully Gully, Reis door Toverland, Bungee trampoline zijn slechts enkele van de vele kindervermaakzaken. Spelletjes en de typische kermis lekkernijen zijn ook goed vertegenwoordigd, nieuw daarbij is dit jaar o.a. het Chocolate Wheel, een loterij waarbij mega repen chocolade gewonnen kunnen worden. Ook komt er een vernieuwde opzet van het Tiroler Dorp. Het Tiroler Dorp zal groter gaan worden en met alle typische gerechten zoals de Duitse grillkraam, schintzels, frites en gezellige bar één geheel gaan worden. Uiteraard zijn de heerlijke zuurstokken, oliebollen en chocoladefruit goed vertegenwoordig op de Mega Kermis Uden.

Pink Friday
Naast de kermis zal een uitgebreid rand programma worden gepresenteerd. Op vrijdag 22 juli organiseren de kermis en de horeca wederom samen de Pink Friday waarbij enkele nieuwe activiteiten toegevoegd zullen gaan worden. De kermis start op vrijdag 15 juli om 16 uur.

Kijk voor meer informatie op www.kermisuden.nl.

.

|Doorsturen

Agenda