Toeristische Gids 2016

Tussen Kunst en Tuin

Open Tuinendag Landerd geïnspireerd door Jeroen Bosch

Door De redactie

LANDERD - Platform Toerisme Landerd houdt zondag 19 juni van 10 tot 17 uur de jaarlijkse Open Tuinendag. Afwijkend van eerdere edities zal er dit jaar in de diverse tuinen kunst te zien zijn. Kunstenaars en kunstgroepen uit de regio hebben zich laten inspireren op de ‘Tuin der Lusten’ van Jeroen Bosch. Dat betekent dus dubbel plezier: mooie tuinen en creatieve kunstwerken van alle soorten.

Het zeskoppige ensemble De Baddies en leden van de Osse Opera zorgen voor de muzikale omlijsting. Naast de siertuinen in Reek, Schaijk, Zeeland en Heesch kan men de Heemtuin, een biologische tuinderij en moestuinen bezoeken. Zo worden creativiteit, muziek, tuinieren en gezonde voeding met elkaar verbonden.

Deelname aan het evenement is gratis. Op diverse locaties in Landerd is een folder te halen met de dertien deelnemende tuinen. Deze is ook online te verkrijgen op www.vvvlanderd.nl. Iedereen is van harte welkom om elke tuin te bezichtigen en aanmelden is niet nodig. De organisatie hoopt op mooi fietsweer. De diverse locaties zijn namelijk fietsvriendelijk aan elkaar verbonden.

|Doorsturen

Agenda