Toeristische Gids 2016

Van 16 tot en met 22 juli

Muziek en entertainment tijdens Vierdaagsefeesten in Cuijk

Door De redactie

CUIJK – Het belooft tijdens de Vierdaagse-week weer één groot feest te worden in Cuijk. De leden van het Comité VierdaagseFeest Cuijk zijn druk in de weer met de organisatie van de festiviteiten die van zaterdag 16 tot en met vrijdag 22 juli plaatsvinden op de Maaskade.

Voorzitter Ingrid Kloosterman ligt alvast een tipje van de sluier op. “Natuurlijk ontdek je in het programma weer onze klassiekers, zoals de Classics Dance Night op zaterdagavond en op donderdagavond het concert van het Vierdaagse Orkest. De Zeskamp ontbreekt natuurlijk ook niet; die blijft zoals vorig jaar op de zondagmiddag. En we hebben goed nieuws, want op dinsdag komt de Marinierskapel der Koninklijke Marine – net zoals vorig jaar – weer naar Cuijk.”

Officiële etappeplaats Nijmeegse Vierdaagse
Cuijk vormt al meer dan tachtig jaar een officiële etappeplaats van de Nijmeegse Vierdaagse. Ter gelegenheid van de doortocht van 's werelds grootste wandelevenement door het Maasstadje wordt er in Cuijk een week lang op diverse locaties feest gevierd. Van zaterdag 16 tot en met vrijdag 22 juli staat het bruisende hart van Cuijk weer bol van muziek en entertainment voor jong en oud. Niet alleen op de Maaskade, maar ook in de Grotestraat, de Maasstraat, op het Kerkplein en het Louis Jansenplein.

Doortocht wandelaars
Het VierdaagseFeest Cuijk wordt vrijdag 22 juli afgesloten met de Dag van Cuijk met de doortocht van de Vierdaagsewandelaars (vanaf 6 uur 's ochtends). Deze wordt omlijst met diverse live-optredens, die net als de rest van het programma van het VierdaagseFeest Cuijk gratis toegankelijk zijn.
Alle activiteiten en optredens staan overzichtelijk en uitgebreid op de website www.vierdaagsefeest.nl.

|Doorsturen

Agenda