Toeristische Gids 2016

Proef de zomerkoninkjes

Aardbeienland Horst: het vitaminerijkste park van Nederland

Door De redactie

HORST - Ook zo gek op aardbeien? Breng dan eens een bezoekje aan Het Aardbeienland in Horst. Dit themapark boordevol verse aardbeien bestaat onder andere uit een winkel, terras, kassen, velden, bos, elfjes, straatjes, hofjes, sprookjes, bijzondere verzamelingen, speuractiviteiten en meerdere speeltuinen binnen en buiten. Maar het heeft ook een aardbeienapotheek, vele typische Provencaalse bouwsels met poorten, torens en een hooiberg. De perfecte activiteit voor jong en oud.

In het kleine, knusse en kleurrijke museum wordt de rijke historie van de populaire aardbei in beeld gebracht. Ook wordt er aandacht besteed aan allerlei wetenswaardigheden over de aardbei en verrassende culinaire tips. Tot slot kun je heerlijk bijkomen op het Aardbeienterras onder het genot van een heerlijk stuk Limburgse vlaai met, uiteraard, verse aardbeien.

Een reis door een land vol met aardbeien duurt gemiddeld 5 à 6 uur. Je kunt genieten van een dagdeel, maar er zijn ook mogelijkheden voor extra activiteiten, zoals puzzelen, speurtocht, picknicken, wandelen, rondleidingen, kinderfeestjes, frisse tussendoortjes, proeven van allerlei heerlijkheden en andere speciale arrangementen.

Het Aardbeienland ligt aan de Kreuzelweg 3 in Horst. Kijk voor meer info op www.aardbeienland.nl.

|Doorsturen

Agenda