Thuiswerk struggles? Deze tips kunnen je helpen!

Door 24 Webvertising

Door de coronacrisis werken steeds meer mensen thuis. Hoewel we langzamerhand steeds vaker naar kantoor weer gaan, werken we over het algemeen nog niet fulltime op kantoor. Werk jij ook nog steeds (deels) thuis, maar lukt het je soms niet om je volledig te kunnen concentreren? Dat begrijpen we maar al te goed. Je zit immers de hele dag in dezelfde ruimte waar je ook woont. Gelukkig hebben wij een aantal handige tips hoe je beter thuis kan werken.

1. Verplaats van plek
Zit je altijd standaard aan de keukentafel? Of heb je inmiddels misschien wel een eigen kantoortje in huis? Waar je ook zit: je loopt er altijd tegenaan dat je weleens niet je dag hebt. Om dit op te lossen is het een aanrader om eens van plek te veranderen. Heb je dus een fijn kantoortje? Switch dan eens naar de eetkamertafel. Zo zit je meteen in een andere omgeving waardoor je wellicht jezelf wel even weer beter kan concentreren.

2. Een hip cafeetje of restaurant
Werkt dit nog niet? Dan kan het ook altijd een goed idee zijn om eens buiten de deur te gaan werken. Een populaire plek is een hip cafeétje of restaurant. Hierbij is het wel belangrijk dat je kijkt of er bij het restaurant of café een stopcontact zit. Hier kan je jouw laptop aan opladen, waardoor je het hier de hele dag of een dagdeel kan volhouden. Oh, en ook niet geheel onbelangrijk: ’s ochtends hoef jij je brood niet te smeren, want de lunch kan je gewoon bestellen op locatie!

3. Dagkamer
Naar een hotel gaan om te werken? Dat is iets wat steeds meer mensen doen. Door een hotelkamer te huren voor een dagdeel is het mogelijk om jouw werk in de hotelkamer op te pakken. Op de website van Getadayroom.com vind je diverse hotelkamers die je voor een dagdeel kan boeken. Zo kan jij in alle rust lekker werken.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties