Politieke partij Jong Uden gaat verder als Jong Maashorst

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MAASHORST - In aanloop naar de verkiezingen voor de nieuwe gemeente Maashorst in november heeft de politieke partij Jong Uden besloten door te gaan onder een nieuwe naam. Tijdens de algemene ledenvergadering van 22 mei is aan de leden voorgesteld om verder te gaan als Jong Maashorst.

"De lokale partij Jong Uden werd in 1997 opgericht door jonge, energieke en betrokken inwoners die zich met een frisse blik wilden inzetten voor de toekomst van Uden", vertelt lijsttrekker en (kandidaat-)wethouder Gijs van Heeswijk: “De partij is opgericht voor álle inwoners van de gemeente Uden. De drie kernen kwamen ook zichtbaar terug in ons logo en kleurgebruik. Met de nieuwe gemeentenaam Maashorst is het dan ook een logische stap om onze naam te wijzigen en door te gaan als Jong Maashorst. Wij zijn er ook nu weer voor álle inwoners van de gemeente Maashorst”.

Nieuw logo
Bij een nieuwe naam hoort een nieuw logo. Tijdens de ALV is ook het nieuwe logo van Jong Maashorst onthuld. "De gelijkmatige zeshoek met zes gekleurde hoekstenen, geven de zes kernen weer waar Jong Maashorst zich voor gaat inzetten. Zes kernen onder één gemeente die Jong Maashorst mooier, beter, gezelliger en aantrekkelijker gaat maken. Vol energie, met oog voor alle inwoners."

Als enige partij in de gemeente heeft Jong Maashorst vernieuwing statutair vastgelegd. "Vandaar de naam Jóng Maashorst. Bij de partij kun je maximaal twee termijnen aanblijven als raadslid of als wethouder. Daarna maak je plaats voor nieuwe mensen met een frisse blik. Deze kernwaarde blijft behouden binnen de partij Jong Maashorst. ‘Jong’ staat dus voor vernieuwende en frisse ideeën. De partij is er voor iedereen: voor jou en mij, voor jong én oud."

Wil jij meepraten met Jong Maashorst? Doe mee! Check: www.jongmaashorst.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties