Paul Rüpp waarnemend burgemeester in nieuwe gemeente Maashorst

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MAASHORST - Paul Rüpp wordt de waarnemend burgemeester van de nieuwe gemeente Maashorst. Dat heeft de commissaris van de Koning, Ina Adema, besloten na overleg met de gemeenteraad van Maashorst. Die gemeente onstaat op 1 januari 2022 door de samenvoeging van de gemeenten Uden en Landerd. Paul Rüpp legde de eed af ten overstaan van de commissaris van de Koning.

Paul Rüpp was eerder wethouder in Uden. Hij werd in 2003 lid van het college van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant met de portefeuille ruimtelijke ontwikkeling. In 2009 volgde een benoeming tot voorzitter van het college van Bestuur van de Avans Hogeschool die hij eerder dit jaar neerlegde. Hij is Kamerheer van Koning Willem-Alexander in de provincie Noord-Brabant.

|Doorsturen

anton coolen

2021-12-06 15:59:59

Voor enkele maanden terug brachten Maarten P., Marcel de L. en ik een bezoek aan Restaurant Versaen. Wij mochten daar ook ontmoeten Paul Rupp die aldaar ook was met een gezelschap.

Wij hebben hem spontaan de vraag gesteld of hij niet de aangewezen persoon is om Burgemeester te worden. Uiteraard was het antwoord niet ja en niet nee. Verheugd zijn wij dat wij in deze gemeente een bestuurder van dit kaliber krijgen. Paul, veel succes. Maak er een eenheid van en blijf gezond.

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties