Grave

'Het moet echt een feestje zijn als mensen bij ons komen'

Net over de Maas in Wijchen:
Robert Nuse Juwelier

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

WIJCHEN - Wanneer je de liefde, een verjaardag of geboorte wilt vieren, of gewoon jezelf eens lekker wilt verwennen, zijn er maar weinig cadeaus die kunnen tippen aan sieraden. Niet gek, want een prachtig horloge, collier, armband of ring is een geschenk waar je jaren en jaren plezier aan beleeft. Neem voor de mooiste, eigentijdse sieraden eens een kijkje bij Robert Nuse Juwelier, net over de Maas in Wijchen. "Wij zijn een zaak voor iedereen."

Robert Nuse Juwelier is gevestigd aan de Spoorstraat 18, midden in het bruisende centrum van Wijchen. De maar liefst achttien meter lange etalage geeft al een goede indruk van de vele fraaie sieraden en horloges die de zaak heeft te bieden, maar ook binnen in de stijlvol ingerichte sieradenwinkel kom je simpelweg ogen tekort.
"Dit pand stamt uit 1933 en is destijds ook echt als juwelierspand gebouwd", vertelt Robert Nuse, de vierde juwelier op deze locatie. "In ben hier in 2009 begonnen. We hebben de collectie destijds compleet veranderd en de boel opgefrist tot een sprankelende, eigentijdse juwelierszaak."

'Prachtig vak'
Robert Nuse, sinds 2016 woonachtig in Gassel, is al zo'n 35 jaar werkzaam in de juweliersbranche. Hij heeft altijd in het hogere segment gewerkt, onder meer bij de gerenommeerde landelijke juweliersketen Schaap en Citroen. "Een prachtig vak", zo omschrijft Robert het juweliersbestaan, maar toch is het niet alles goud wat er blinkt. "Ik heb diverse keren met een pistool in mijn nek gestaan en ben zelfs een keer daadwerkelijk beschoten. Met name het hogere segment in de juweliersbranche trekt internationale criminelen aan. Dat is ook de reden dat ik bij het starten van mijn eigen juwelierszaak in 2009 in Wijchen niet in het topsegment van de markt wilde werken. Wij zijn echt een zaak voor iederéén. We hebben een hele brede collectie voor een hele brede doelgroep."

Geen doorsnee juwelierszaak
Robert Nuse is allesbehalve een doorsnee juwelierszaak. "We gaan niet zomaar met iedere vluchtige trend mee, maar hebben een volwassen, eigentijdse collectie sieraden en horloges. Door mijn jarenlange ervaring en kennis van de internationale markt zijn wij in staat om overal 'snoepjes' vandaan te halen. Dingen die nét iets anders zijn of nét even iets specialer qua vormgeving."

'Feestje'
"Ik ben een echt mensenmens", zegt Robert. "Ik houd van de contacten met klanten en de omgang met mensen. De deur staat hier altijd open. Mensen moet zich hier echt welkom voelen. Iedereen is voor ons belangrijk, niet alleen diegenen die iets groots kopen. Ook een bedeltje van tien euro wordt heel mooi ingepakt. Het moet echt een feestje zijn als mensen bij ons komen. We willen dat mensen hier met een heel goed gevoel de deur uitlopen."

'Emotionele waarde'
Wat maakt (het schenken van) sieraden zo bijzonder? Robert Nuse: "Een sieraad heeft niet alleen materiële waarde, maar ook emotionele waarde. Neem bijvoorbeeld een ring bij de geboorte van een kind. Zoiets vergeet de moeder haar hele leven niet meer. Of een diamant, dat is letterlijk en figuurlijk iets voor de eeuwigheid."

Merken
Met de recente sluiting van De Gouden Luifel is Robert Nuse de dichtstbijzijnde juwelier voor inwoners van Grave en omgeving. Maar ook veel klanten uit Wijchen, Nijmegen, Beuningen, Overasselt, Herpen, Ravenstein en omstreken weten de weg naar de juwelierszaak in het gezellige, terrasrijke centrum van Wijchen te vinden. Maak ook eens kennis met de ruime collectie aan exclusieve merken en modische trendmerken van Robert Nuse. Wat te denken van de gouden sieraden van Italo Botene en Monzario en de handgemaakte zilveren colliers, armbanden en ringen van NOL? Of de parelcollectie van Kobu en de zilveren sieraden van het internationaal bekroonde merk Sif Jakobs. En niet te vergeten de fraaie horloges van merken als Seiko, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Edox en Movado.
Verder kun je bij Robert Nuse terecht voor reparaties aan zilveren en gouden sieraden en horloges. De zaak werkt daarbij nauw samen met een gespecialiseerde goudsmid en horlogemaker. Daarnaast is het mogelijk om oude of niet meer gewenste gouden sieraden ter verkoop aan te bieden en kunnen kinderen vanaf 4 jaar gaatjes laten prikken.

Robert Nuse Juwelier is gevestigd aan de Spoorstraat 18 in Wijchen. Openingstijden zijn dinsdag, woensdag en donderdag van 9.30 tot 17.30 uur, vrijdag van 9.30 tot 20.45 uur en zaterdag van 9.30 tot 17 uur. Meer informatie: 024-6412225 of www.robertnusejuwelier.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties