Mode

65.000 paren stappen in het huwelijksbootje

Kleren maken de man: het mooiste trouwpak voor de mooiste dag

Door De redactie van Arenalokaal.nl

Trouwen is nog altijd razend populair. In ons land traden volgens cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) in 2017 maar liefst 65.000 paren in het huwelijk.

‘Kleren maken de man’, zo luidt het bekende gezegde. En dat geldt uiteraard helemáál op je trouwdag. Bij ‘de mooiste dag van je leven’ hoort natuurlijk ook het allermooiste trouwpak.

Handige tips
Maar waar moet je nu op letten bij het uitkiezen van je trouwpak? Enkele tips:
* Begin 3-4 maanden voorafgaand aan de bruiloft met het zoeken naar waar je je trouwpak wilt gaan kopen en maak vooraf een afspraak;
* Zoek een trouwpakspecialist die alle stijlen en kleuren trouwpakken verkoopt;
* Zorg ervoor dat de kleur van je trouwpak niet vloekt met de kleur van de trouwjurk;
* Maak er een leuk uitje van en neem je vrienden en broers gezellig mee.

‘ManCave’
Beleving en service. Twee belangrijke zaken bij de zoektocht naar het perfecte trouwpak. Bij Suitsatsea in Biddinghuizen spelen ze hier tot in de kleinste details op in. Geen traditionele trouwpakkenwinkel, maar een tot ‘ManCave’ omgebouwd penthouse waar je als man lekker kunt relaxen en een koud biertje kunt drinken aan de bar. Met toffe gadgets en een spectaculair uitzicht over het Veluwemeer.

Innovatieve game
Voor het stylen van je trouwpak heeft Suitsatsea een trendsettende collectie en een innovatieve game ontwikkeld. Je personaliseert zelf tot in detail je pak op een interactief touchscreen. Bij het samenstellen word je geadviseerd door de ‘Style Artist’ en is elk detail visueel, zodat je direct ziet hoe je unieke pak eruit gaat zien.

Suits at Sea | Trouwpakken
Zuiderzee op Zuid
8256 RZ Biddinghuizen
https://suitsatsea.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties