Nieuwe activiteit in ontwikkeling voor body & mind

Maashorst Events prikt datums voor evenementen in 2021

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

MAASHORST - Door het jaar heen organiseert Maashorst Events een aantal activiteiten in en rondom het gelijknamige natuurgebied. Door de coronavoorschriften zijn dit jaar Walking Event De Maashorst en de Maashorst Trailrun afgelast. Ook Maashorst Op Die Fiets eind augustus gaat niet door. Reden voor de organisatie om alvast vooruit te kijken naar 2021 en nieuwe datums te prikken.

De aftrap is voor Walking Event De Masahorst op zondag 28 maart. Een week later is de Maashorst Trailrun op zondag 4 april. Dit is eerste paasdag. Zondag 29 augustus staat Maashorst Op Die Fiets op het programma. Verder is de organisatie bezig met een nieuwe evenement waarbij 'stilstaan bij body & mind' aandacht krijgt. Hiervoor is al contact gelegd met Maashorst Ondernemers die werken met lichaam en geest. Binnenkort volgt een brainstormsessie, waarna concrete plannen verder uitgewerkt worden. Interesse om mee te denken? Mail naar Mariëlle van Kaathoven via marielle@maashorst-events.nl. Zij gaat samen met Thea van Leeuwen en Rian van Schijndel dit evenement een gezicht geven.

Belevingsevenementen
Stichting Maashorst Events organiseert sportieve belevingsevenementen om iedereen bekend te maken met De Maashorst en te laten genieten van al het moois dat het oergebied en de ondernemers te bieden hebben. De stichting is een initiatief van de Maashorst Ondernemers. Stallen, ateliers, recreatieverblijven of midden tussen de gewassen: via verrassende (rust)locaties krijgen deelnemers aan de evenementen een bijzonder kijkje bij de Maashorst-ondernemers. Naast het gezond bewegen, wordt het natuurbewustzijn gestimuleerd en tegelijkertijd de Maashorst op kaart gezet. Meer informatie vind je op www.maashorst-events.nl of volg de social-mediakanalen.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties