Kunst & Cultuur

Summer Vocals 2017: All around the world

Uniek Oss' zangproject bereikt hoogtepunt in Groene Engel

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - Vanaf maandag 14 augustus gaan 26 zangers en zangeressen de uitdaging aan om in vijf dagen tijd een volledige a capella productie neer te zetten. Na een spannende auditieperiode, gevolgd door een dikke maand thuisstudie, strijken deelnemers uit alle windstreken in De Groene Engel in Oss neer voor Summer Vocals 2017.

Wat op maandag 14 augustus start met een groep volslagen onbekenden, eindigt op zaterdag 19 augustus als één grote familie die volledig op elkaar ingespeeld een meerstemmige a capella show neerzet. Geïnspireerd op het thema All around the world passeren wereldse klassiekers de revue die de basis hebben gelegd voor de huidige popmuziek, zoals Africa van Toto, The girl from Ipanema, Kung Fu Fighting en Hallelujah. Maar er wordt ook muziek van verder weg uitgevoerd, zoals een Oostenrijkse jodel, een tango uit Argentinië en klanken als Indonesische klokjes.
Zowel de repetities als de optredens op zaterdag 19 augustus vinden plaats in de Groene Engel in Oss. Tickets voor de middagvoorstelling om 15 uur en avondvoorstelling om 20 uur zijn verkrijgbaar via www.groene-engel.nl en kosten 9,50 euro. 

Zomers zangevenement
Na de succesvolle edities van 2016 (To the movies), 2015 (The Sound of Viral) en 2014 (Words),
valt Summer Vocals niet meer weg te denken uit het aanbod van zomerse zangevenementen. De deelnemers, die elkaar (nog) niet kennen, studeren thuis enkele weken op de muziekstukken. Pas tijdens Summer Vocals komen zij voor het eerst bij elkaar. In vijf dagen tijd wordt dan intensief gewerkt om de muziek samen te smeden tot een geheel en te presenteren aan het publiek.
De 26 zangers en zangeressen komen uit de heel verre omtrek van Oss, dat wil zeggen van Eindhoven tot Amsterdam en van Nijmegen tot Rotterdam en zelfs Terschelling. Gezien de kwaliteit van de deelnemers die zich dit jaar hebben aangemeld, hoopt de vrijwillige organisatie het succes van de vorige jaren te evenaren. Meer informatie op www.summervocals.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen

Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

POLL

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 1042 keer gestemd.

Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 687 keer gestemd.

Weer


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?