Kunst & Cultuur

Stichting Udense Kunstenaars opent nieuw ‘Kunsthuis 3’

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

UDEN - De leden van de Stichting Udense Kunstenaars (STUK) openen op zaterdag 10 november hun nieuwe onderkomen ‘Kunsthuis 3’ aan het Mondriaanplein 22a in Uden. De feestelijke opening wordt verricht door de Udense burgemeester Henk Hellegers.

"De kunstenaars willen en hopen dat Kunsthuis 3 ervoor gaat zorgen om samen met de andere culturele instellingen in Uden, zoals Kunst&CO, Het Kunstation, de Kinderkunstclub en het Museum voor Religieuze Kunst, nóg sprankelender en kleurrijker te maken en vooral vele inwoners te leren genieten van kunst in het algemeen", laat Jacques Versteeg namens STUK weten. "Kleur, vorm en klank verrijken en leren mensen anders kijken, huilen én zichzelf de lach gunnen."

Feestelijke opening
Tijdens de opening zal de burgemeester verrast worden met een STUK(je) taart, speciaal voor hem persoonlijk ontworpen. Frans Geenen zal zich uitleven om er iets fraais van te bakken. Tijdens de opening zal Carmen van Zutphen met harp de nieuwe ruimte vullen met fraaie klanken.

De openingstijden van Kunsthuis 3 zijn woensdag- en zaterdagmiddag van 14 tot 17 uur en alle koopzondagen van 14 tot 17 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties