Kunst & Cultuur

Scoor je carnavalskleding bij Coppens in Volkel

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

VOLKEL - Met carnaval in aantocht zijn veel mensen al bezig met hun uitdossing. Coppens Warenhuis uit Volkel is al jaren de plek om je outfit te scoren. Zij weten wat de trends zijn voor dit jaar: luxe carnavalsjassen, mix and match en steampunk. In de grote carnavalswinkel met een gigantisch aanbod kleding en accessoires staat het personeel klaar om je te helpen.

Het team van Coppens helpt graag bij het uitzoeken van een geschikte carnavalsoutfit. (foto: Aniek van Dijk)

De grootste trend voor 2019 is carnavalsjassen. Een jas, met of zonder glitter, in allerlei vrolijke kleuren. Dames combineren graag elke dag anders. De ene dag met een broek en de andere dag met een (stroken)rok en petticoat. Ze maken de outfit helemaal af met panty’s, een legging, sjaals en andere accessoires. Schmink met een glansje mag dan zeker niet ontbreken. Heren hebben meestal genoeg aan een leuke hoed en sjaal. Carnavalsjassen worden bij Coppens aangeboden in alle prijsklassen. Met mix and match wordt bedoeld dat er veel basic kleding is die je met elkaar kunt combineren. Losse rokken, broeken, bloezen en andere tops.

Steampunk
Maar wat is steampunk eigenlijk? Dit lijkt een beetje op sciencefiction uit Victoriaanse tijden. Het is fantasie, het is geen bepaalde periode uit historische tijden. Steampunkkleding is vaak bruin of ecru met zwart, je kunt er eigenlijk eindeloos mee combineren en tijdloos over fantaseren. Voor dames zijn er steampunkjurken, -rokken, -blousen en -jassen. Steampunk en burlesque kleding voor dames zijn vaak afgewerkt met mooie kant of een lederen detail. Voor heren zijn er losse blousen en lange jassen. Ook zijn er complete steampunkkostuums te koop. Een dergelijke outfit wordt afgewerkt met accessoires met tandwieltjes en radartjes. Tasjes, maskers, zakhorloges en allerlei sieraden.

Niets te gek
Funny kostuums zijn er in steeds meer varianten. Verkleed als frietzak, pizzapunt of banaan? Het kan allemaal, niets is te gek. Alsof je op een olifant zit, bij een aap of ventje op zijn nek zit.. je hoeft alleen maar die funny broek aan te doen. Prins pils, een Casa del Papel suit. Coppens wil niet alles verraden, maar nodigt je uit om in de winkel de leuke kleding te komen kijken en passen met op de achtergrond sfeervolle muziek.
Speciaal voor kinderen is er een tweede hal ingericht. Hier zijn voor de kleintjes ook al deze leuke thema's te vinden. Omdat iedereen in de gelegenheid te stellen om gezellig in de grootste carnavalswinkel van Brabant te shoppen, zijn ze tot carnaval echt elke dag open. De extra openingstijden zijn terug te vinden op www.coppenswarenhuis.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties