Gelezen

Gelezen: Tips en tools voor Joomla!

Door De redactie
Auteur: Eric Triggeler
Uitgeverij: Academic Service
Pagina's: 204
ISBN: 9789012580403

Joomla is een contentmanagementsysteem waarmee je makkelijk een website kan maken en onderhouden. Om Joomla naar je hand te zetten heeft Eric Triggeler het boek Tips en tools voor Joomla! geschreven. Het boek is geschikt voor beginners die net hun eerste stappen zetten op het gebied van Joomla, maar ook de meer gevorderde gebruikers komen aan hun trekken.
Het boek is duidelijk ingedeeld en even iets opzoeken is zo gebeurd. Het is goed geschreven en leest daarom lekker weg. Zonder overbodige theorie, en met veel handige tips, illustraties en realistische praktijkvoorbeelden. Een nadeel van het boek is echter dat de afbeeldingen in het boek niet zo groot zijn. De content op de afbeeldingen is daarom niet altijd even goed zichtbaar en dat is jammer.
Veel verenigingen, bedrijven en particulieren gebruiken tegenwoordig Joomla om een website te maken. Het is makkelijk, snel, overzichtelijk en helemaal naar eigen smaak aan te passen. Ook de de nieuwe Arena-site, www.arenalokaal.nl, is gemaakt met Joomla.
Al met al is Tips en tools voor Joomla! een goed boek voor mensen die ge

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties