Lezingen

Online lezing Hersenstichting over hersenen en slaap

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - Op donderdag 12 november verzorgt de Hersenstichting in samenwerking met BiblioPlus een online lezing over hersenen en slaap.

De een slaapt het liefst een gat in de dag en de ander stapt al voor de wekker vrolijk uit bed. Slaap is voor iedereen anders, maar voor elk mens belangrijk. Voor onze hersenen en ons dagelijks functioneren. Maar liefst een derde deel van ons leven brengen we slapend door. Maar wat gebeurt er precies in je hersenen tijdens slaap en wat maakt slaap zo belangrijk? Hoe komt het dat sommige mensen minder goed slapen dan anderen en is daar iets aan te doen?

Tijdens deze lezing krijg je antwoord op al deze vragen. Je krijgt te horen wat goede en slechte slaap is, hoe het slaap-waak ritme door de biologische klok in onze hersenen geregeld wordt en wat er tijdens slaap allemaal in de hersenen gebeurt. We vertellen je waarom slaap zo belangrijk is en geven tips over wat je zelf kunt doen om je slaap te verbeteren.

De lezing wordt verzorgd via het online platform Zoom. Het is nodig dat je deze app vooraf hebt geïnstalleerd op je laptop, tablet of telefoon. Deelname is gratis.
Wie zich via www.biblioplus.nl/agenda aanmeldt voor deze online lezing, ontvangt tijdig via e-mail een link om de lezing op 12 november te kunnen volgen.
Aanvang is om 20 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties