Muziek

Vrijdag 17 januari: PULXL - 50 jaar Queen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

UDEN - De Pul houdt vrijdag 17 januari een evenement om het ontstaan van de legendarische band Queen, 50 jaar geleden, te vieren. De Italiaanse tributeact Vipers treedt deze avond op in De Pul.

Het is dit jaar 50 jaar geleden dat Brian May, Freddie Mercury en Roger Taylor elkaar vonden in Londen. Een jaar later sloot ook nog John Deacon aan bij de band en in de twintig jaar die volgden groeide Queen uit van intellectuele rock-band tot de grootste stadionact van een generatie.

Het overlijden van frontman Mercury in 1991 maakte een einde aan de band in haar orginele bezetting. Echter is de muziek, vijftig jaar na de oprichting van de band nog steeds springlevend. Met de Italiaanse muzikanten van de band Vipers wordt er een muzikale ode gebracht aan 50 jaar Queen.

Een kaartje in de voorverkoop kost 21.00 euro, inclusief servicekosten. Kaarten voor optredens in De Pul zijn verkrijgbaar via www.livepul.com. Kijk voor meer informatie en het volledige programma in De Pul dit seizoen op www.livepul.com

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties